Prijava

Niste otvorili lični nalog? Registrujte ste. Zaboravili ste šifru?

Otvaranje naloga

Već imate nalog? Prijavite se.

Resetovanje zaboravljene šifre

Saradnja

Budite i Vi deo revolucije u obrazovanju - pridružite nam se!

 

Iskoristite priliku da među prvima učestvujete u razvoju jedine online edukativne televizije na prostoru Srbije i u regionu. Pozivamo sve zainteresovane da nam se pridruže, da podele svoja iskustva, znanje i veštine.

LINKeduTV vam omogućava da predstavite svoje projekte, zamisli i priče o uspehu, kao i da edukativne video-zapise koje ste snimili učinite viralnim. Predložite teme koje su vam interesantne i one za koje smatrate da treba da se  nađu na našem sajtu, predložite predavače koje biste želeli da čujete, svog učitelja, nastavnika ili profesora, uspešne ljude koje biste želeli da intervjuišemo. Svaka Vaša sugestija za poboljšanje rada sajta je dobrodošla i rado ćemo je razmotriti i uvažiti.

Naš cilj je da obrazovanje učinimo zanimljivijim i pristupačnijim, da afirmišemo ljude koji imaju ambiciju da stvaraju i prenose svoje znanje. Ukoliko mislite da ste to Vi, ne čekajte ni sekund duže, na strani "Moje informacije" postavite snimak za koji smatrate da reprezentuje Vaše veštine.

 

Učitelji, nastavnici i profesori


0Omiljeni ste profesor? Šta je to što Vas razlikuje od drugih? Da li su Vaša predavanja inovativna, interaktivna i interesantna učenicima? Izaberite najzanimljivija i podelite ih sa našim korisnicima. Pokažite da časovi ne moraju da budu suvoparna teorija. Otkrijte na koji način Vi motivišete svoje učenike.

Iskoristite mogućnost da Vi podučavate, a LINKeduTV snima i montira predavanja. U tu svrhu možete koristiti naše najmodernije opremljene prostorije ili nas kontaktirati da dođemo na Vaša izlaganja, a snimljene materijale ćete pored objave na LIKeduTV-u imati i u sopstvenoj arhivi i koristiti po Vašoj želji. Prijavite se za kasting, možda nam baš Vaš nastup, stil predavanja i pristup materiji privuku pažnju i postanete LINKeduTV predavač saradnik. Prijavu za saradnju možete popuniti na ovoj strani.

Predavači širom sveta, dobrodošli ste, pošaljite nam svoje snimke ukoliko zadovoljavaju naše kriterijume sa zadovoljstvom ćemo ih objaviti. 

 

Učenici i studenti

 

0Snimite kratak video o određenoj oblasti za koju ste zainteresovani, a smatrate da ste dobri u njoj. Na Vama je da odlučite da li će to biti predavanje, kratko objašnjenje, prilog, intervju ili bilo koja druga forma koja bi, po Vašem mišljenju, bila interesantna drugima. Predstavite svoje projekte, prikažite ih širokoj javnosti. Iskoristite priliku da znanje i interesovanja podelite sa drugima uz pomoć prve edukativne televizije na ovim prostorima.

Predložite svoje učitelje, nastavnike i profesore za koje smatrate da su inovativni i interesantni; kategorije za koje mislite da treba da se nađu na ovom veb sajtu; teme koje biste želeli da obradimo; uspešne ljude čije priče o usponu u karijeri želite da čujete; i svaku drugu ideju koju imate, a uklapa se u misiju i viziju LINKeduTV-a.

 

Produkcijske kuće


0Podelite svoje iskustvo ili kreativne ideje za čije prezentovanje do sada niste imali prostora na drugim medijima. Ukoliko imate ideju kako da unapredite sadržaj našeg sajta, javite nam se. Ako smatrate da možete nešto korisno i poučno da ponudite, da utičete na mlade, obrazujete ih i prikažete im svoju viziju, ne dozvolite da Vaša ideja ostane tajna za ostatak sveta.

Imate dobru zamisao, ali nemate mogućnosti da je realizujete zbog tehničkih ograničenja? Spremni smo da Vam pomognemo. Takođe, raspoloženi smo i za sve vidove koprodukcije i saradnje. Udružimo resurse i znanje za bolju budućnost obrazovanja!


Televizije


0Pozivamo Vas da zajedno sarađujemo na projektima. Pridružite nam se. Dođite da razmenimo ideje, resurse i tehničke mogućnosti kako bismo publici ponudili kvalitetan sadržaj u kome će uživati.

Možemo ostvariti saradnju na osnovu koje ćete Vi preneti naše sadržaje, a mi Vaše. Na raspolaganju su Vam svi naši sadržaji, uz obavezu poštovanja autorskih prava. Jer, znanje je jedini resurs koji se deljenjem uvećava.

 

Uspešni ljudi


0Podelite sa nama svoje priče o uspehu. Kako ste došli do pozicije na kojoj ste sada? Koliko je važno konstantno usavršavanje? Da li ste osnovali startup kompaniju ili ste gradili karijeru u uspešnim domaćim i inostranim preduzećima? Šta vas je motivisalo na putu ka poslovnom uspehu? Koliko je značajno učenje na greškama? Koliko je bitno formalno, a koliko neformalno obrazovanje? Koje su osobine koje svaki dobar menadžer mora da ima? Kako do dobro plaćenog posla? Koje su vrednosti koje Vaša kompanija ističe?

Iskoristite priliku da promovišete sebe kao pojedinca, ali i kompaniju u kojoj ste zaposleni. Ispričajte svoju priču kako bi svet mogao nešto da nauči na osnovu Vašeg iskustva.

 

Za sve predloge i sugestije možete nam se obratiti putem mejla office@linkedu.tv.