Prijava

Niste otvorili lični nalog? Registrujte ste. Zaboravili ste šifru?

Otvaranje naloga

Već imate nalog? Prijavite se.

Resetovanje zaboravljene šifre

Predavač - nedostaje slika

Mirjana Gomilanović

Mirjana Gomilanović je sertifikovani biznis konsultant i coach Ericssonovog Instituta za coaching (Vankuver, Kanada), pridruženi sertifikovani coach Međunarodne Federacije Coacheva (ACC, International Coach Federaion, ICF), sertifikovani konsultant i trener jedne od najvećih svetskih konsultantskih kuća Persona Global, USA. 
Vlasnik je i direktor Agencije za razvoj potencijala „One2grow”, koja se bavi razvojem potencijala poslovanja, organizacija i pojedinaca kroz obuke, konsalting i coaching. Prethodno je više od deset godina provela na pozicijama menadžera prodaje i marketinga u domaćim i međunarodnim kompanijama, među kojima su IBM, Siemens, Telekom Srbija i Orion telekom.
Vodila je projekte edukacije i razvoja zaposlenih u velikim međunarodnim kompanijama, među kojima su Coca Cola, Komercijalna banka, Erste banka, Comtrade, Volksbank, Sanofi – Avensis, Actavis, Klinički centar Srbije, OEBS, Hellenic Petroleum, VIP i Orion telekom. Njena specijalnost su razvoj menadžmenta i timova, razvoj lidera i liderskih kompetencija, upravljanje promenama, definicija i življenje kompanijske misije, vizije i vrednosti, kao i kreiranje korporativne kulture.

Pogledajte ostale video materijale »