Prijava

Niste otvorili lični nalog? Registrujte ste. Zaboravili ste šifru?

Otvaranje naloga

Već imate nalog? Prijavite se.

Resetovanje zaboravljene šifre

Predavač - nedostaje slika

Patricia Gannon Aleksandar Sukiban i Veljko Smiljanić

Particia Gannon je jedan od osnivača kancelarije Karanović & Nikolić. Njen fokus je usmeren na upravljanje, poslovni razvoj, strategiju i ekpanziju firme. Nakon perioda rada u Evropskoj komisiji 1993. godine Patricia se preselila u Srbiju gde je osnivala firmu 1995. godine. Autor je brojnih publikacija o srpskom zakonodavstvu. Nekadašnji je član Upravnog odbora Američke privredne komore u Sbiji i pravni je savetnik saveta stranih investitora, vodeće mreže investitora u Srbiji. Patricia je 2010. godine osnovala Srpski dobrotvorni forum koji okuplja vodeće fondacije u Srbiji. Takođe, 2011. osnovala je Private Equity udruženje gde je član borda direktora. 

Aleksandar Sukiban je saradnik u advokatskoj kancelariji Karanović & Nikolić, u Odeljenju za telekomunikacije, medije i tehnologije. Ima iskustva u savetovanju klijenata u oblastima autorskih prava, prava medija, zaštite podataka ličnosti, elektronske trgovine i energetike. Diplomirani je pravnik i član Međunarodne asocijacije advokatskih komora (IBA). 

Veljko Smiljanić je član Odeljenja za konkurenciju u Karanović & Nikolić, i savetuje o svim aspektima prava za zaštitu konkurencije i zaštite prava potrošača. Član je Advokatske komore Beograda i Međunarodne advokatske komore (IBA).  

Pogledajte ostale video materijale »