Prijava

Niste otvorili lični nalog? Registrujte ste. Zaboravili ste šifru?

Otvaranje naloga

Već imate nalog? Prijavite se.

Resetovanje zaboravljene šifre

O nama

Prva edukativna online televizija – gledajte u bolje sutra!

 

0LINKeduTV je prva edukativna online televizija, ne samo u Srbiji već i u celom regionu. Kao generator svega kvalitetnog, interesantnog, originalnog i poučnog na internetu pruža vam mogućnost da pomerite granice obrazovanja, proširite svoja znanja i život i karijeru pokrenete ka uspehu.

Nudimo vam drugačiji, interaktivan i zanimljiv pristup u edukaciji. Nudimo vam mogućnost da saznate i naučite nešto novo, a da to nije kroz „bubanje” iz knjiga, već kroz veoma zanimljive video-zapise i tutorijale, koji vas sigurno neće ostaviti ravnodušnima. Otkrivanje novih stvari i prisvajanje novih znanja ne sme da bude dosadno, već treba da predstavlja uživanje.

Hajde da zajedno pokrenemo revoluciju u učenju!

Internet danas nudi obilje informacija; međutim, one relevantne nije uvek lako pronaći. Uštedite sebi vreme i, kroz dvanaest kanala, za svaku oblast na LINKeduTV-u, pronađite ono što vam treba i što vas zanima.

Bez obzira kojom se profesijom bavite i kakvo je vaše formalno obrazovanje, ovde ćete pronaći zanimljive i korisne stvari iz svih oblasti koje vas zanimaju. Na LINKeduTV-u možete da saznate sve što vam je potrebno iz oblasti marketinga, IT-ja, programiranja, animacije, fotografije, videa, CAD-a, ekonomije, menadžmenta, uspešnog vođenja karijere, preduzetništva, dizajna, uspeha, ali i iz gradiva osnovne i srednje škole – i sve to iz pouzdanih i relevantnih izvora.


Cilj LINKeduTV-a je da podigne svest o obrazovanju, kao i da, kroz iskustva i savete najuspešnijih ljudi, pomogne vašem usavršavanju, školovanju i razvoju karijere. 

Pridružite nam se, iskoristite sve vredne resurse koje vam nudimo i pokrenite svoj uspeh, promenite život. Gledajte u bolje sutra!

 

 

0

 

 

0Marketing je neophodan vašem brendu, vašoj kompaniji i vama samima. Steknite marketinške veštine koje će vam doneti uspeh na tržištu i u društvu, i to od najvećih stručnjaka u ovoj oblasti.
Marketing je danas u osnovi većine drugih grana u poslovanju - prodaje, menadžmenta, odnosa s javnošću, pa čak i u građenju karijere. Zato je važno da budete upućeni u sva dešavanja i trendove u ovoj oblasti. Ne propustite da saznate sve što vas interesuje u vezi sa brendovima i brendiranjem, zatim, klasičnim, internet i strateškim marketingom, pripremom promotivnih događaja ili vođenjem kompanijskih blogova.

 

 

0

 

 

0Informacione tehnologije su pokretačka snaga savremenog društva. Osoba koja ne poseduje bar osnovna znanja iz ove oblasti, ne može da napreduje.
Inovacije se najbrže smenjuju upravo u ovoj oblasti, a zahvaljujući tutorijalima koje smo za vas pripremili, sada možete da idete u korak sa svim inovacijama u IT-ju. U okviru ove kategorije čeka vas mnoštvo kratkih predavanja i zanimljivih video sadržaja koji će vam pomoći da se uspešno oglašavate na internetu, administrirate svoje računare, koristite mogućnosti brojnih softvera, kreirate sopstvenu web prezentaciju i još mnogo toga.

 

 

0

 

 

0Želite da pokrente sopstveni biznis? Ili želite da budete upućeni u sve segmente organizacije u kojoj radite kako biste mogli da sagledate celu sliku? Za sve to su vam neophodna napredna znanja iz oblasti ekonomije i finansija, koja možete usvojiti putem LINKeduTV-a.
Kategorija ekonomija sadrži mnoštvo korisnih informacija o poslovanju na međunarodnom tržištu, bankarstvu, upravljanju rizikom i finansijama.

 

 

0

 


0Upravljanje je osnova uspešnog poslovanja. Bilo da upravljate kompanijom, projektima ili timom, morate poznavati i primenjivati principe menadžmenta. Na LINKeduTV-u možete da ovladate njima.
U okviru oblasti Menadžment pronaći ćete izuzetno korisne savete u vezi sa vođenjem organizacija, upravljanjem zaposlenima, realizacijom projekata, kao i osobinama koje su potrebne kako biste napredovali do pozicije menadžera i bili uspešni u toj ulozi.

 

 

0

 

 

0

Programiranje je veština izrade računarskih aplikacija i jedno je od najperspektivnijih i najplaćenijih zanimanja u modernom društvu. Jedan od najvećih trendova danas jeste online učenje programiranja. Bilo da želite da naučite nešto novo ili samo želite da proverite svoje znanje, LINKeduTV Vam nudi veliki broj predavanja i tutorijala koji vam mogu pomoći da savladate programske jezike i unapredite svoje veštine.

 

 

0

 

 

0Pretvorite svoju kreativnost u isplativu karijeru. Naučite da dizajnirate svoj web sajt, sredite sliku u PhotoShopu, napišete čist kod, crtate na slepo i sve trikove dobrog dizajna. Sve to možete uz tutorijale na LINKeduTV-u.
Bilo da se bavite dizajnom ili imate nameru da počnete, u kategoriji Dizajn pronaći ćete mnoštvo korisnih savete i uputstava kako da uspešno primenite principe savremenog dizajna u svom radu.

 

 

0

 


0Animacija je slika u pokretu. Sa napretkom tehnologije, napredovala je i animacija. Kompjuterska animacija je postala deo naše svakodnevice: koristi se u industriji, na filmu, televiziji i u video igricama. U okviru ove kategorije možete pronaći korisna i zanimljiva predavanja i uz mnogo truda i vežbe naučiti kako da oživite svoje crteže.

 

 

0

 

 

0Učenici i roditelji, ne dozvolite da vam škola zadaje glavobolje. Sve može da se nauči, i to veoma lako, na jednostavan, zanimljiv i interaktivan način, kako što radimo na LINKeduTV-u.
Ovde ćete, na jednom mestu pronaći mnoštvo interesantnih i veoma korisnih videa iz oblasti biologije, matematike, srpskog i engleskog jezika, kao i mnoge druge zanimljive sadržaje iz gradiva osnovne i srednje škole.

 

 

0

0

AutoCAD je jedan od najtraženijih programa 21. veka. Pred vama su predavanja koja će  vam na interaktivan i interesantan način pomoći da savladate brojne mogućnosti ovog kompleksnog programa. Naučite kako da koristite alate za 2D crtanje i 3D modelovanje, rendering i materijalizaciju. Kompletirajte svoja znanja iz arhitektonskog crtanja. Poslušajte savete stručnjaka i saznajte kako da svoju ideju i svoj projekat prikažete na najbolji i najverodostojniji način.

 

 

0

 

 

0Želite da naučite da pravite vrhunske fotografije i voleli biste da znate i kako da ih obradite ili sredite. Jeste li razmišljali o ovim pitanjima: kako napraviti dobru kompoziciju, podesiti fokus i izmeriti svetlo; kako podesiti opcije na foto-aparatu; kako odabrati objektiv? LINKeduTV vam je obezbedio predavanja uz pomoć kojih ćete savladati pravila, ali i male trikove za pravljenje savršenih slika.

 

 

0

 

 

0Interesuje vas montaža, obrada i produkcija video-zapisa? Želite da savladate kreiranje specijalnih efekata i video-animaciju? Uz pomoć predavanja koja Vam je obezbedila LINKeduTV naučićete kako da nemontirane snimke trenutno pretvarate u video-zapise, odnosno filmove. Očekuju Vas brojni praktični primeri i korisni saveti. Otkrijte koji su Vam sve programi i mogućnosti na raspolaganju pre nego što se upustite u kreiranje video-projekta! 

 

 

0

 

 

0

Želite da započnete sopstveni biznis, da unapredite već postojeći ili da poboljšate poslovanje u kompaniji za koju radite?
U okviru oblasti Biznis pronaći ćete mnoštvo veoma korisnih saveta. Saznajte kako da napišete kvalitetan biznis plan, ko su preduzetnici i sa kakvim se sve problemima susreću, šta je potrebno kako biste registrovali firmu u APR-u, kako izgleda razvojni ciklus organizacije, koje su najefikasnije metode upravljanja organizacijama i još mnogo toga.

 

 

LINKeduTV nudi:


Ukoliko želite da se usavršavate, napredujete i budete deo revolucije u edukaciji, pozivamo vas da nam se pridružite.

Besplatna registracija vam omogućava da pregledate po pet snimaka iz svake kategorije i da pratite redovne live streamove predavanja i seminara. Pogledajte detaljnije pogodnosti i pakete koji su vam na raspolaganju.

 Registrujte se besplatno i krenite u uzbudljivu avanturu sticanja novih, zanimljivih i korisnih znanja.

 

Znanje je najveće bogatstvo koje vam niko ne može oduzeti!