Prijava

Niste otvorili lični nalog? Registrujte ste. Zaboravili ste šifru?

Otvaranje naloga

Već imate nalog? Prijavite se.

Resetovanje zaboravljene šifre

„Windows Server 2016 OS – Infrastruktura”

Olivera TodorovićU subotu, 22. januara, od 9:30h, putem Live streama pratite deo kursa Windows Server 2016 OS – Infrastruktura, i steknite uvid u znanja i veštine potrebne za praktičnu upotrebu Windows Server 2016 operativnog sistema. 

Tokom niza predavanja od kojih se sastoji ceo kurs koji drži Olivera Todorović, steći ćete kompletna nophodna znanja i veštine za praktičan rad sa Windows Server operativnim sistemom, kaoo i za polaganje ispita u vezi sa međunarodnom sertifikacijom. 

Kurs prikazuje instalaciju, konfiguraciju i alate za upravljanje virtuelizacijom, uređajima za skladištenje podataka i tehnologijama visoke dostupnosti, odnosno puža osnovna znanja pomoću kojih je moguće krerati virtuelno okruženje bez ijedne tačke otkaza i održavati takav sistem bez downtime perioda.

Olivera Todorović je diplomirani inženjer mašinstva sa MCT, MCSA i MCSE sertifikatima za Windows tehnologije.

Posle završene IT akademije i stečenih Microsoft međunarodnih sertifikata, radila je u kompaniji koja vrši outsource podršku za velike klijente u helpdesku i na implementaciji i održavanju serverske infrastrukture.

Kao predavač na sertifikovanim Microsoft obukama za Windows Server 2012 i 2016, sigurnost i zaštitu, obučavala je administratore u različitim kompanijama, u privatnom i društvenom sektoru, kao što su Ministarstvo odbrane RS, Ministarstvo unutrašnjih poslova RS, Vojska Srbije, BIA, Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija, Ministarstvo rudarstva i energetike, Kancelarija za IT i eUpravu, Zavod za statistiku, JP Pošte Srbije, Jugoimport – SDPR, Ministarstvo finansija RS – Uprava za trezor i mnogi drugi. 

Napomena: Live stream će biti dostupan 22. januara, od 9:30h, na naslovnoj strani. 

Arhiva događaja