Prijava

Niste otvorili lični nalog? Registrujte ste. Zaboravili ste šifru?

Otvaranje naloga

Već imate nalog? Prijavite se.

Resetovanje zaboravljene šifre

„Web Design (Dreamweaver)”

DreamweaverU petak, 3. juna od 17:30h putem Live streama pratite predavanje „Web Design (Dreamweaver)” i saznajte više o načinima koncipiranja i izrade web sajtova kroz rad sa konkretnim alatima.  

Na ovom kursu predavač Vuk Ninić upoznaće vas sa pojmovima u vezi sa alatima softvera Adobe Dreamweaver u verziji CC. Njihovi temelji usko su povezani sa HTML-om i CSS-om, pa ćete tokom kursa proučavati i koristiti nove pristupe ovih opisnih jezika, koji čine osnovu čitavog weba. Funkcionalnosti koje ćete naučiti veoma su važne za rad svakog profesionalca.

Vuk Ninić je diplomirani inženjer informatike, sertifikovani Adobe ekspert (ACE) i licencirani Adobe instruktor (ACI). Godinama vrlo uspešno radi u oblastima web i grafičkog dizajna, balansirajući između digitalnog i opipljivog sveta. Perfekcionista je po pitanju dizajna i vizuelnih komunikacija. Aktivno se bavi razvojem novih pristupa u web dizajnu, frontend developmentom i kreiranjem internet marketing strategija.

Višegodišnje iskustvo gradio je učešćem u brojnim projektima, kao i njihovim vođenjem, među kojima su i oni za Herbasvet, Aqualab, Ušće TC, Naxi radio, Srpsku pravoslavnu crkvu, Zorka Opeku, Srednju školu za informacione tehnologije – ITHS, Savremenu gimnaziju, LINKgroup, DOT i mnoge druge. 

Tvorac je više kurseva iz oblasti dizajna i frontend razvoja. Više od decenije predaje u tim oblastima i za njih tvrdi da je jedina konstanta stalna promena. Uporedo je angažovan na ITAcademy i dve visokoškolske ustanove. Suorganizator je nekoliko TEDx konferencija u zemlji.

 

Napomena: Predavanje će biti dostupno 3. juna, od 17:30h, na naslovnoj strani. 

Arhiva događaja