Prijava

Niste otvorili lični nalog? Registrujte ste. Zaboravili ste šifru?

Otvaranje naloga

Već imate nalog? Prijavite se.

Resetovanje zaboravljene šifre

„Web Design (Dreamweaver)”

Vuk NinićU utorak, 27. aprila pratite predavanje „Web Design (Dreamweaver)” i saznajte više o načinima koncipiranja i izrade web sajtova kroz rad sa konkretnim alatima.  

Na celom kursu ćete upoznati pojmove u vezi sa alatima softvera Adobe Dreamweaver u verziji CC. Njihovi temelji usko su povezani sa HTML-om i CSS-om, pa ćete tokom kursa proučavati i koristiti nove pristupe ovih opisnih jezika, koji čine osnovu čitavog weba. Funkcionalnosti koje ćete naučiti veoma su važne za rad svakog profesionalca.

Predavač Vuk Ninić je diplomirani inženjer informatike specijalizovan za razvoj novih pristupa u veb dizajnu. Sertifikovani je Adobe ekspert (Adobe ACE). Višegodišnje iskustvo gradio je učešćem na brojnim veb projektima, među kojima su oni za „Srbijagas”, „Naxi radio”, Grad Sombor, Srednju školu za informacione tehnologije (ITHS), Savremenu gimnaziju i LINKgroup. 

Nakon što uspješno završite ovaj kurs, bićete spremni da samostalno primjenjujete sve najnaprednije HTML i CSS tehnike, kao i da donosite ispravne odluke koje se tiču pristupa i načina izrade web sajtova za konkretne situacije.

Napomena: Predavanje će biti dostupno u utorak, 27. aprila, od 17:30h, na naslovnoj strani. 

 

Arhiva događaja