Prijava

Niste otvorili lični nalog? Registrujte ste. Zaboravili ste šifru?

Otvaranje naloga

Već imate nalog? Prijavite se.

Resetovanje zaboravljene šifre

Web Application Development – ASP.NET Core MVC

Web Application Development – ASP.NET Core MVCU četvrtak, 10. juna pratite predavanje „Web Application Development – ASP.NET Core MVC” i upoznajte se sa osnovnim i naprednim aspektima razvoja web aplikacija korišćenjem Microsoft tehnologije ASP.NET MVC. LINKeduTV vam omogućava da zavirite u jedno u nizu predavanja u okviru kursa na kome ćete, osim osnovnih pojmova MVC softverskog okvira, saznati mnogo više. Ceo kurs obrađuje pojmove kao što su bezbednost, rutiranje, lokalizacija, keširanje i klijentsko programiranje. Na taj način se polaznici upoznaju sa potrebnim tehnikama za kreiranje i konfigurisanje bezbednih, modernih web aplikacija koje rukuju podacima.

Predavač Marko Stojićević je stručnjak za Software Development i PHP, C, C#, Java, HTML i CSS tehnologije. Još kao student Matematičkog fakulteta u Beogradu, Marko je učestvovao na konkretnim IT projektima, što ga je posle dobijanja diplome mastera informatičkih nauka preporučilo kao eksperta koji je spreman da se upusti u najveće izazove. 

Svoje profesionalno iskustvo sticao je radeći u IT sektorima internacionalnih kompanija, među kojima su Banca Intesa, Rhea Software, UsableNet i Best Solution Tim.

Napomena: Predavanje će biti dostupno u četvrtak, 10. juna od 17:40h na naslovnoj strani.

Arhiva događaja