Prijava

Niste otvorili lični nalog? Registrujte ste. Zaboravili ste šifru?

Otvaranje naloga

Već imate nalog? Prijavite se.

Resetovanje zaboravljene šifre

Web Application Development – ASP.NET Core MVC

Marko StojićevićU ponedeljak, 10. maja, od 17:40h, zavirite u predavanje u okviru kursa Web Application Development – ASP.NET Core MVC. Tokom niza predavanja biće obrađeni osnovni i napredni aspekti razvoja web aplikacija korišćenjem Microsoft tehnologije ASP.NET MVC. 

Pored osnovnih pojmova MVC softverskog okvira, kurs obrađuje pojmove kao što su bezbednost, rutiranje, lokalizacija, keširanje i klijentsko programiranje. Na taj način ćete se upoznati sa potrebnim tehnikama za kreiranje i konfigurisanje bezbednih, modernih web aplikacija koje rukuju podacima.

Kurs Web Application Development – ASP.NET Core MVC vodi predavač Marko Stojićević, stručnjak za Software Development i PHP, C, C#, Java, HTML i CSS tehnologije.

Još kao student Matematičkog fakulteta u Beogradu, Marko je učestvovao na konkretnim IT projektima, što ga je, nakon sticanja diplome mastera informatičkih nauka, učinilo ekspertom koji je spreman da se upusti u najveće izazove.

Svoje profesionalno iskustvo sticao je radeći u IT sektorima internacionalnih kompanija, među kojima su Banca Intesa, Rhea Software, UsableNet i Best Solution Tim.

 

Napomena: predavanje će biti dostupno u ponedeljak, 10.maja, od17:40h, na naslovnoj strani. 

Arhiva događaja