Prijava

Niste otvorili lični nalog? Registrujte ste. Zaboravili ste šifru?

Otvaranje naloga

Već imate nalog? Prijavite se.

Resetovanje zaboravljene šifre

„Web Analytics 3 - Advanced analytics”

Dragan VaragićU petak, 31. marta od 17:30 zavirite u predavanje Dragana Varagića „Web - Advanced analytics - metrics dimensions and segmentation” i upoznajte se sa vođenjem uspešnog online poslovanja zahvaljujući naprednoj analitici. 

Saznaćete više o  značaju poznavanja web analitike, o upravljanju bazama podataka koji se prikupljaju sa sajta i drugih kanala.  Otkrićete putem kojih je sve kanala na internetu moguće prikupiti podatke, i šta sve njihova analiza pokazuje, i time utiče na odlučivanje o poslovnim potezima.

 

U vreme internet prodavnica i velikih komercijalnih sajtova i portala od suštinske je važnosti da kompanije na vreme odaberu adekvatne analitičke alate, ali i da određeni zaposleni poseduju sposobnosti koje su neophodne kako bi mogli da isprate gomilu podataka koje treba da prikupe. Pored toga, bitno je i da razumeju kako da pravilno upravljaju tim podacima i iskoriste ih za buduće planiranje strategije poslovanja.

Predavač Dragan Varagić je strateg biznis transformacije i e-poslovnog razvoja, bloger, profesionalni predavač i bavi se savetodavnim uslugama iz oblasti poslovne primene interneta. U internet poslovanju je od 1998. godine. Vlasnik je bloga www.draganvaragic.com, video-servisa Predavanja.draganvaragic.com, kao i servisa za online distribuciju saopštenja PRobjave.com. 

Osnivač je projekta www.bloggersnetwork.org.rs, partner na projektu jednogodišnjih studija neformalnog obrazovanja InternetAcademy. Pored toga, koordinator je specijalističkih strukovnih studija iz e-poslovanja Međunarodne poslediplomske škole za inženjerstvo i menadžment, FTN, Novi Sad.

 

 

Napomena: Predavanje će biti dostupno 31. marta od 17:30, na naslovnoj strani.

Arhiva događaja