Prijava

Niste otvorili lični nalog? Registrujte ste. Zaboravili ste šifru?

Otvaranje naloga

Već imate nalog? Prijavite se.

Resetovanje zaboravljene šifre

„Viralni marketing”

Viralni marketingU četvrtak, 11. avgusta, od 10:00h pratite predavanje „Viralni marketing” i od međunarodnog stručnjaka za online advertajzing, Gorana Ocokoljića, saznajte šta sve spada u ovu vrstu marketinga i kojim se sve trikovima služi. Omogućavamo vam da bliže upoznate tipove, karakteristike i prednosti viralnog marketinga. Imaćete priliku da saznate više o poreklu i razvoju ove delotvorne marketinške tehnike koju uspešne kompanije uveliko koriste kako bi povećale svoju marketinšku vrednost.

 

 Otkrijte zašto je viralni marketing jedan od najzanimljivijih i najdirektnijih oblika marketinga danas, kao i zašto je ova metoda toliko zastupljena. Upoznaćete se sa prednostima reklama koje se veoma brzo šire od osobe do osobe, i naučićete kako da viral ne postane spam.  

 

Predavač Goran Ocokoljić je diplomirani inženjer elektrotehnike koji je diplomirao na ETF-u u Beogradu. Internet marketingom bavi se već 16 godina.Kreativni je direktor u digitalnoj marketinškoj agenciji MRM Worldwide, delu McCann Erickson sistema, odgovoran za klijente kao što su mt:s, Coca-Cola, Nestle, Banca Intesa, McDonald's, L'Oreal Paris i mnogi drugi. Već pet godina radi kao predavač na Fakultetu za dizajn i na Računarskom fakultetu u zvanju docenta na temama Multimedije, Web dizajn, Animacija, Flash. Dobitnik je mnogih domaćih i međunarodnih nagrada u oblasti online advertajzinga.

 

Napomena: predavanje će biti dostupno 11. avgusta, od 10:00h, na naslovnoj strani. 

Arhiva događaja