Prijava

Niste otvorili lični nalog? Registrujte ste. Zaboravili ste šifru?

Otvaranje naloga

Već imate nalog? Prijavite se.

Resetovanje zaboravljene šifre

„Viralni marketing”

Goran OcokoljićU sredu, 27. oktobra, od 11:00h pratite predavanje „Viralni marketing” i od međunarodnog stručnjaka za online advertajzing Gorana Ocokoljića saznajte šta sve spada u ovu vrstu marketinga i kojim se sve trikovima služi. LINKeduTV vam omogućava da bliže upoznate tipove, karakteristike i prednosti viralnog marketinga. Imaćete priliku da saznate više o poreklu i razvoju ove delotvorne marketinške tehnike, koju uspešne kompanije uveliko koriste kako bi povećale svoju marketinšku vrednost.

Otkrijte zašto je viralni marketing jedan od najzanimljivijih i najdirektnijih oblika marketinga danas, kao i zašto je ova metoda toliko zastupljena. Upoznaćete se sa prednostima reklama koje se veoma brzo šire od osobe do osobe i naučićete kako da viral ne postane spam.  

 

Predavač Goran Ocokoljić je inženjer elektrotehnike koji je diplomirao na ETF-u u Beogradu, a internet marketingom bavi se već 16 godina. Kreativni je direktor u digitalnoj marketinškoj agenciji MRM Worldwide, u delu McCann Erickson sistema, odgovoran za klijente kao što su mt:s, Coca-Cola, Nestle, Banca Intesa, McDonald's, L'Oreal Paris i mnogi drugi. Već pet godina radi kao predavač na Fakultetu za dizajn i Računarskom fakultetu u zvanju docenta u sledećim oblastima: multimedija, web dizajn, animacija i flash. Dobitnik je mnogih domaćih i međunarodnih nagrada u oblasti online advertajzinga.

 

Napomena: Stream će biti dostupan 27. oktobra, od 11:00h, na naslovnoj strani. 

Arhiva događaja