Prijava

Niste otvorili lični nalog? Registrujte ste. Zaboravili ste šifru?

Otvaranje naloga

Već imate nalog? Prijavite se.

Resetovanje zaboravljene šifre

„Video Editing Design (Premiere)”

„Video Editing Design (Premiere)”U sredu, 5. aprila od 17:30  putem Live streama zavirite u predavanje Ivana Đorđevića u okviru kursa „Video Editing Design (Premiere)” i upoznajte bliže savremene metode video-montaže. Tokom celog kursa oni koji upišu kompletan kurs će raditi na projektima video produkcije i postprodukcije. 

Naučićete sve o radu sa programom Adobe Premiere CC (Creative Cloud). Saznaćete kako da samostalno izmontirate video-materijal i da kreirate grafičke celine koje ćete inkorporirati u svoj video-rad. 

Takođe, savladaćete tehnike kreiranja video-rada za upotrebu u više različitih aplikacija i na različitim uređajima.

Predavač Ivan Đorđević  se duže od 20 godina profesionalno bavi audio i video produkcijom i edukacijom radijskih i televizijskih tehničara, snimatelja, montažera i novinara. 

Dugogodišnje iskustvo sticao je kroz rad za Radio-televiziju Srbije, tajvansku novinsku agenciju, Tanjug i veliki broj privatnih produkcijskih studija i agencija. 

Kao BBC-jev sertifikovani trener, osam godina je obučavao snimatelje i montažere u Srbiji, Crnoj Gori, Makedoniji, Ukrajini i Nigeriji. Diplomirao je na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu, na Katedri za filmsku i televizijsku montažu. 

 

Napomena: Predavanje će biti dostupno 5.  aprila od 17:30, na naslovnoj strani.  

Arhiva događaja