Prijava

Niste otvorili lični nalog? Registrujte ste. Zaboravili ste šifru?

Otvaranje naloga

Već imate nalog? Prijavite se.

Resetovanje zaboravljene šifre

Uvođenje u posao, obučavanje i obrazovanje

U petak, 28. februara, od 17:30h putem LIVE STREAMA možete pratiti predavanje „Uvođenje u posao, obučavanje i obrazovanje”.

0Ko i kako uvodi zaposlene u posao? Kako se sprovode treninzi i obuke? Pogledajte predavanje Nataše Milijanović Todorović, predavača BusinessAcademy, i saznajte zašto je važno konstantno obučavanje i obrazovanje. 

Nataša Milijanović Todorović je konsultant, trener i kouč sa više od 10 godina radnog iskustva u oblasti razvoja zaposlenih, usko specijalizovana za razvoj liderskih veština i poslovne komunikacije. Nataša je svoje dugogodišnje iskustvo razvoja zaposlenih svih nivoa sticala radeći u konsultantskim agencijama i velikim internacionalnim kompanijama kao što su Coca-Cola Hellenic CC i Vip mobile. Osnivač je Centra za lični i profesionalni razvoj EVOLVE, koji čini bogata mreža saradnika sa velikim iskustvom iz relevantnih oblasti za ostvarenje ličnih i profesionalnih potencijala.

Sertifikovani je trener programa „Situational Leadership II” od strane The Ken Blanchard Companies, ISCP kouč i transakcioni analitičar – kouč (ITAA). Završila je modularni trening „Umetnost i nauka koučinga” Eriksonovog internacionalnog koledža, Vankuver, Kanada. Pored navedenog, Nataša se razvija u pravcu transakcionog i psihodramskog psihoterapeuta. Svoje psihoterapijsko iskustvo primenjuje u radu sa zaposlenima kako bi obezbedila individualni pristup svakom zaposlenom i dugoročnije promene.

Napomena: Live stream će biti dostupan 28. februara od 17:25h na naslovnoj strani.

Arhiva događaja