Prijava

Niste otvorili lični nalog? Registrujte ste. Zaboravili ste šifru?

Otvaranje naloga

Već imate nalog? Prijavite se.

Resetovanje zaboravljene šifre

Uvod u JavaScript za After Effects

Uvod u JavaScript za After EffectsU ponedeljak, 7. juna, od 17:30h pratite predavanje u okviru kursa Introduction to JavaScript for After Effects i saznajte više o pojmovima JavaScript jezika, sintakse i načinu na koji se upotrebljava u okviru dinamičke grafike. Kroz primere u samom programu Adobe After Effects saznaćete kako se aktivira i koristi konzola za rad sa JavaScriptom na nivou layera i kako se u okviru Expression dela u programu After Effects povezuju i kontrolišu pojedini proopetyji za postizanje željenih efekata u animaciji. 


Kurs Introduction to JavaScript for After Effects vodi Ivan Đorđević, koji se više od 20 godina profesionalno bavi audio i video produkcijom i edukacijom radijskih i televizijskih tehničara, snimatelja, montažera i novinara. Dugogodišnje iskustvo sticao je kroz rad za Radio-televiziju Srbije, tajvansku novinsku agenciju, Tanjug i veliki broj privatnih produkcijskih studija i agencija. 


Kao BBC-jev sertifikovani trener, osam godina je obučavao snimatelje i montažere u Srbiji, Crnoj Gori, Makedoniji, Ukrajini i Nigeriji. Diplomirao je na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu, na Katedri za filmsku i televizijsku montažu. 


Napomena: predavanje će biti dostupno u ponedeljak, 7. juna , od 17:30h, na naslovnoj strani. 

Arhiva događaja