Prijava

Niste otvorili lični nalog? Registrujte ste. Zaboravili ste šifru?

Otvaranje naloga

Već imate nalog? Prijavite se.

Resetovanje zaboravljene šifre

„Uvod u dizajn svetla”

 

Natalija JovanovićU sredu, 20 oktobra, od 11h putem streama možete pratiti predavanje „Uvod u dizajn svetla”.

Pogledajte predavanje Natalije Jovanović i saznajte više o vrstama distribucije veštačkog osvetljenja, svetlosnim efektima koji se postižu rasvetom i sa funkcijom rasvete u radnom, kućnom i javnom okruženju. 

Natalija Jovanović je tokom karijere sticala dragocena radna iskustva radeći za kompanije i organizacije u Milanu, kao i u arhitektonskim biroima u Beogradu. Od 2009. godine radi na poziciji dizajnera enterijera u Studiju Pilastro, čiji je i osnivač. U dosadašnjem radu izvela je preko 80 samostalnih i grupnih projekata enterijera. Učestvovala je na brojnim samostalnim i grupnim izložbama širom Srbije.

Dobitnica je mnogih nagrada, među kojima se izdvajaju: BIG SEE Interior Design Award 2019 – kategorija: Retail – Interior design of the SKINMEDIC CLINIC, Month of Design Festival in Ljubljana, Slovenija, 2019. godine, BIG SEE Interior Design Award 2019 – kategorija: Workplace – Interior design of the MB TRANS COMPANY OFFICE BUILDING, Month of Design Festival in Ljubljana, Slovenija, 2019. godine i Nagrada za arhitekturu i dizajn u kamenu, VI međunarodna izložba „Kamen u arhitekturi i umetnosti”, Udruženje Kamena kolonija – Stone Studio Association, 2019. godine.

Trenutno je angažovana kao asistent na evropskom projektu Kreativne Evrope SCCM (Shared Cities: Creative Momentum). Član je Udruženja likovnih umetnika primenjenih umetnosti i dizajnera Srbije (ULUPUDS) od 2017. i Ženskog arhitektonskog društva (ŽAD) od 2018. godine.

 

Napomena: Stream će biti dostupan 20 oktobra, od 11h na naslovnoj strani.

Arhiva događaja