Prijava

Niste otvorili lični nalog? Registrujte ste. Zaboravili ste šifru?

Otvaranje naloga

Već imate nalog? Prijavite se.

Resetovanje zaboravljene šifre

„Upravljanje ugovorima i dokumentacijom“

Ariel MiloševićU ponedeljak, 20. septembra, od 11:00h putem streama moći ćete da pogledate predavanje „Upravljanje ugovorima i dokumentacijom“.

Proces ugovaranja projekta je veoma značajan, jer utiče na efikasnost realizacije ukupnog projekta, a vođenje dokumentacije i pravilno rukovanje njom, pokazuje se kao ključno u mnogim slučajevima. Više o ovim procesima i njihovom značaju saznajte od predavača Ariela Miloševića. 

Ariel Milošević ima više od 15 godina radnog iskustva, od kojih je poslednjih sedam u razvoju i koordinaciji različitih regionalnih i globalnih projekata, uključujući projekte koje finansira EU. Obrazovanje je stekao u oblasti međunarodnog prava, a poseduje i  praktično iskustvo u upravljanju projektima, logistici i procesima snabdevanja, adaptaciji na klimatske promene, javnim nabavkama, odnosima sa javnošću i organizaciji radionica i seminara. Ima bogato iskustvo i u radu sa vladinim, nevladinim, međunarodnim organizacijama i privatnim sektorom. Trenutno radi kao menadžer na projektima SEERISK i ORIENTGATE u Republičkom hidrometeorološkom zavodu. Autor je više publikacija i tekstova.

 

Napomena: Stream će biti dostupan 20. septembra, od 11:00h, na naslovnoj strani.

Arhiva događaja