Prijava

Niste otvorili lični nalog? Registrujte ste. Zaboravili ste šifru?

Otvaranje naloga

Već imate nalog? Prijavite se.

Resetovanje zaboravljene šifre

„Upravljanje timovima

Upravljanje timovimaU sredu, 25. maja od 17:30h pratite predavanje “Upravljanje timovima” i upoznajte se bliže sa jednom od najvažnijih veština koju menadžer ljudskih resursa danas treba da poseduje. 

 

 

 Organizacije se sve više oslanjaju na timove u rešavanju zahteva koji se pred nju postavljaju i zato su dobra selekcija članova tima i upravljanje timom veoma važni za njeno optimalno funkcionisane. Tokom predavanja Nemanje Stamenčića otkrićete načine na koje je moguće formirati dobar tim i njime upravljati.

 

 

Saznaćete šta karakteriše dobar tim ali i koje su to osobine “timskog igrača” koje se često ističu u oglasima za posao. Otkrićete zašto su timu važni adaptibilnost, zajednička svest o situaciji, praćenje performansi i fidbek, ali i kako interpersonalni odnosi, koordinacija i komunikacija utiču na donošenje odluka ali i timski uspeh ili neuspeh. Čućete više i o preduslovima za funkcionisanje uspešnog tima

 

 

Predavač Nemanja Stamenčić je diplomirao na Fakultetu Organizacionih nauka Univerziteta u Beogradu, na odseku za Informacione sisteme i tehnologije, gde je stekao kombinaciju znanja iz oblasti informacionih tehnologija i upravljanja poslovnim sistemima. Više od 10 godina je vlasnik je najprestižnijeg sertifikata u oblasti upravljanja projektima Project Management Profesional (PMP®). Svoje višegodišnje iskustvo u upravljanju projektima Nemanja Stamenčić je sticao u internacionalnim kompanijama, velikim korporacijama, malim preduzećima i nevladinom sektoru. Status eksperta stekao je radom u četiri najrazvijenije globalne industrije: informacionim tehnologijama, bankarstvu, naftnoj industriji, i telekomunikacijama.

 

Radio je na upravljanju projektima u preko 10 zemalaja, na 3 različita kontinenta, i sa ljudima koji dolaze iz više od 20 različitih kultura. Znanja i iskustva danas deli kroz treninge i savetovanja u oblasti upravljanja projektima, strateškog planiranja, javnog zagovaranja. Kao student bio je nosilac kampanja i projekata u Studentskoj Uniji Srbije, a jedan je od osnivača pokreta Evropa Nema Alternativu.

 

 

 

Napomena: Predavanje će biti dostupno 25. maja od 17:30h, na naslovnoj strani.

Arhiva događaja