Prijava

Niste otvorili lični nalog? Registrujte ste. Zaboravili ste šifru?

Otvaranje naloga

Već imate nalog? Prijavite se.

Resetovanje zaboravljene šifre

„Upravljanje prodajom”

Upravljanje prodajomU četvrtak, 9. decembra od 17:30h putem Live streama pratite predavanje Miodraga Kostića u okviru kursa „Upravljanje prodajom ” i saznajte zbog čega je ovaj proces jedan od najvažnijih ali i najzahtevnijih u svakoj kompaniji. Uspešan prodavac se ne rađa, uspešan prodavac se postaje, a tokom kursa Upravljanje prodajom trener uspešnih prodavaca, Miodrag Kostić, otkriće vam neke od tajni prodaje. 

Predavač Miodrag Kostić, gradio radno iskustvo punih 17 godina u Sjedinjenim Američkim Državama, od toga zadnjih 5 godina kao vlasnik „Web Consulting Honolulu“, a nakon povratka u Srbiju nastavlja sa konsultantskim radom kao vlasnik kompanije „Veza d.o.o - Poslovna Znanja“, čija je delatnost razvoj poslovanja, koji uključuje i marketing, menadžment prodaje i inovativne konsultantske i trening usluge.

Dugogodišnji trener i coach za direktnu prodaju, retail prodaju, inovativni menadžment, veštine liderstva, digitalnu transformaciju i razvoj elektronskog poslovanja. Poseduje sertifikate digitalnog eksperta „Austrijske Privredne Komore“, menadžmenta inovacija „Univerziteta u Brajtonu” i međunarodni sertifikat „Sertifikovanog Menadžment Konsultanta” CMC. Od 2003. godine član je “NUNS”-a, asocijacije nezavisnih novinara Srbije, izdao preko 150 novinskih i internet članaka.

Napomena: Live stream će biti dostupan 9. decembra, od 17:30h, na naslovnoj strani. 

Arhiva događaja