Prijava

Niste otvorili lični nalog? Registrujte ste. Zaboravili ste šifru?

Otvaranje naloga

Već imate nalog? Prijavite se.

Resetovanje zaboravljene šifre

„UI/UX Design Tools”

Vuk NinićU ponedeljak, 29. marta, od 13:30h pratite predavanje „UI/UX Design Tools” i saznajte više o upotrebi programa Adobe Photoshop i Adobe Illustrator u svrhu obrade resursa web aplikacije. 

Tokom celog kursa naučićete da samostalno kreirate sliku ili da je uvezete u aplikaciju, kao i da nacrtate sliku pomoću programa za vektorsko crtanje, koristeći je dalje kao grafički resurs. Aktuelne resurse moći ćete da modifikujete kroz različite alate dostupne u okviru dva programa koje kurs obrađuje, a zatim da ih sačuvate u formatu koji zadovoljava tražene standarde.

Kurs UI/UX Design Tools vodi predavač Vuk Ninić, diplomirani inženjer informatike, sertifikovani Adobe ekspert (ACE) i licencirani Adobe instruktor (ACI). Godinama vrlo uspešno radi u oblastima web i grafičkog dizajna, balansirajući između digitalnog i opipljivog sveta. Perfekcionista je po pitanju dizajna i vizuelnih komunikacija. Aktivno se bavi razvojem novih pristupa u web dizajnu, frontend developmentom i kreiranjem internet marketing strategija. 

Višegodišnje iskustvo gradio je učešćem u brojnim projektima, kao i njihovim vođenjem, među kojima su i oni za Srbijagas, Ušće TC, Naxi radio, Srpsku pravoslavnu crkvu, Zorka Opeku, Srednju školu za informacione tehnologije – ITHS, Savremenu gimnaziju, LINKgroup, DOT i mnoge druge.

Tvorac je više kurseva iz oblasti dizajna i frontend razvoja. Više od decenije predaje u tim oblastima i za njih tvrdi da je jedina konstanta stalna promena. Uporedo je angažovan na ITAcademy i dve visokoškolske ustanove. Suorganizator je nekoliko TEDx konferencija u zemlji.

Napomena: Predavanje će biti dostupno u ponedeljak, 29. marta, od 13:30h, na naslovnoj strani. 

Arhiva događaja