Prijava

Niste otvorili lični nalog? Registrujte ste. Zaboravili ste šifru?

Otvaranje naloga

Već imate nalog? Prijavite se.

Resetovanje zaboravljene šifre

„UI/UX Design Tools”

„UI/UX Design Tools”U petak, 28.aprila od 17:30 putem live streama pratite predavanje Vuka Ninića u okviru kursa „UI/UX Design Tools” i upoznajte se sa upotrebom programa Adobe Photoshop i Adobe Illustrator u svrhu obrade resursa web aplikacije.

Nakon odslušanog kompletnog kursa „UI/UX Design Tools” bićete u stanju da samostalno kreirte sliku ili je uvezete u aplikaciju, kao i da nacrtate sliku pomoću programa za vektorsko crtanje, koristeći je dalje kao grafički resurs. Aktuelni resurs moći ćete da modifikujete kroz različite alate dostupne u okviru dva programa koje kurs obrađuje, a zatim da sačuvate resurs u formatu koji zadovoljava tražene standarde. Otkrićete zašto su Photoshop i Ilustrator nezaobilazni programi u dizajnu, čemu sve mogu da služe i kako se koriste. 

Predavač Vuk Ninić je diplomirani inženjer informatike, sertifikovani Adobe ekspert (ACE) i licencirani Adobe instruktor (ACI). Godinama vrlo uspešno radi u oblastima web i grafičkog dizajna, balansirajući između digitalnog i opipljivog sveta. Perfekcionista po pitanju dizajna i vizuelnih komunikacija. Aktivno se bavi razvojem novih pristupa u web dizajnu, frontend developmentom i kreiranjem internet marketing strategija.

Višegodišnje iskustvo gradio je vođenjem i učešćem u brojnim projektima, među kojima su i oni za Srbijagas, Ušće TC, Naxi radio, Srpsku Pravoslavnu Crkvu, Zorka Opeku, Srednju školu za informacione tehnologije – ITHS, Savremenu gimnaziju, LINK group, DOT i mnoge druge.

Tvorac je više kurseva iz oblasti dizajna i frontend razvoja. Više od decenije predaje u tim oblastima i za iste tvrdi da je jedina konstanta, stalna promena. Uporedo je angažovan na ITAcademy i dve visokoškolske ustanove. Suorganizator je nekoliko TEDx konferencija u zemlji.

 

Napomena: Predavanje će biti dostupno 28. aprila, od 17:30, na naslovnoj strani. 

Arhiva događaja