Prijava

Niste otvorili lični nalog? Registrujte ste. Zaboravili ste šifru?

Otvaranje naloga

Već imate nalog? Prijavite se.

Resetovanje zaboravljene šifre

„Two-Dimensional Drawing (AutoCAD 2D)”

„Two-Dimensional Drawing (AutoCAD 2D)”U ponedeljak 30. januara od 17:30 putem Live streama pratite predavanje Jovane Kondić u okviru krusa „Two-Dimensional Drawing (AutoCAD 2D)” i upoznajte se sa osnovama izrade crteža na računaru pomoću programa AutoCAD. 

Bliže ćete se poznati sa načinom rada u AutoCAD-u, sa korisničkim okruženjem, kao i sa upotrebom alata za crtanje i modifikovanje 2D objekata. Videćete i kako se radi ispunjavanje objekata različitim šrafurama, kako se radi sa tekstom na crtežu, a kako sa blokovima, kotiranjem, dobijanjem podataka o objektima.

Ovaj kurs omogućava da savladate sve elemente koji su potrebni za samostalnu izradu crteža, njihovo uređivanje i štampanje. Nakon završetka ovog kursa posedovaćete crtačke sposobnosti za rad na računaru i efikasnije ćete raditi projekte. 

Jovana Kondić je diplomirani inženjer arhitekture na Arhitektonskom fakultetu u Beogradu. Na početku svoje karijere radila je kao arhitektonski tehničar, da bi kasnije počela samostalno da izvodi radove. Dizajnirala je i realizovala radove na nekoliko enterijera u Beogradu i Novom Sadu. Poseduje zvanični Autodesk Certified Professional sertifikat za program AutoCAD.

Od 2010. radi na ITAcademy kao instruktor i koordinator nastave.

 

Napomena: Predavanje će biti dostupno 30. januara, od 17:30h, na naslovnoj strani. 

Arhiva događaja