Prijava

Niste otvorili lični nalog? Registrujte ste. Zaboravili ste šifru?

Otvaranje naloga

Već imate nalog? Prijavite se.

Resetovanje zaboravljene šifre

„Test Driven Development and Automatization”

https://www.it-akademija.com/kurs-test-driven-development-and-automatizationU utorak, 21. marta, od 9:30, putem live streama zavirite u predavanje Aleksandre Arsić u okviru kursa „Test Driven Development and Automatization”, tokom kog ćete se upoznati sa najvažnijim segmentom razvoja i održavanja softvera. Otkrićete kako se zahvaljujući softverskom testiranju identifikuju nedostaci i otklanjaju problemi u softverskom inženjerstvu. Iz ovog besplatnog predavanja saznaćete osnovne pojmove i više o pravcu u kom će se obuka odvijati. 

Cilj kursa je da svim polaznicima omogući razumevanje uloge i značaja softverskog testiranja u procesu razvoja softverskog sistema. Prolazeći kroz gradivo, upoznaćete se sa svim tehnikama testiranja, njihovim različitim fazama i preporučenim praksama. Po završetku kursa bićete spremni da prepoznate važnost pravovremenog planskog testiranja.

Ceo kurs obuhvata testiranje jedinica, integracije i sistema, regionalno testiranje, neprekidnu isporuku, neprekidnu integraciju i Jenkins. 

Aleksandra Arsić je master matematičarka (računarstva i informatike) i studentkinja doktorskih studija Fakulteta tehničkih nauka. Kao saradnica u nastavi i asistentkinja-predavačica ima višegodišnje iskusto.

Pored toga, aktivno učestvuje na IT projektima gde kao programerka primenjuje znanja iz baza podataka, HTML-a, CSS-a, JavaScript-a, ali i programskih jezika kao što su C, C++ i Java.

Poseduje sertifikate Oracle Akademije: Database Design and Programming with SQL, Java Programming, Java Fundamentals.

Napomena: Predavanje će biti dostupno 21. marta od 9:30, na naslovnoj strani.

Arhiva događaja