Prijava

Niste otvorili lični nalog? Registrujte ste. Zaboravili ste šifru?

Otvaranje naloga

Već imate nalog? Prijavite se.

Resetovanje zaboravljene šifre

Test Driven Development and Automatization

Vladimir MarićU utorak, 31. avgusta, od 17:30h, LINKeduTV vam omogućava da putem live streama pratite predavanje u okviru kursa Test Driven Development and Automatization, gde ćete se upoznati sa najvažnijim segmentom razvoja i održavanja softvera. Otkrićete kako se zahvaljujući softverskom testiranju identifikuju nedostaci i otklanjaju problemi u softverskom inženjerstvu. Iz ovog besplatnog predavanja saznaćete osnovne pojmove i više o pravcu u kom će se obuka odvijati. One koji upišu Software Testing and QA predavač Vladimir Marić će tokom kursa upoznati sa svim oblastima softverskog testiranja prema IEEE Software Engineering Body of Knowledge. Tada ćete steći kompletnu sliku o vrstama i tipovima grešaka, kao i o jediničnom i integralnom testiranju i kriterijumima za završetak testiranja. 

Cilj kursa je da svim polaznicima omogući razumevanje uloge i značaja softverskog testiranja u procesu razvoja softverskog sistema. Prolazeći kroz gradivo, upoznaćete se sa svim tehnikama testiranja, njihovim različitim fazama i preporučenim praksama. Po završetku kursa bićete spremni da prepoznate važnost pravovremenog planskog testiranja.

Ceo kurs obuhvata testiranje jedinica, integracije i sistema, regionalno testiranje, neprekidnu isporuku, neprekidnu integraciju i Jenkins. 

Predavač Vladimir Marić je IT inženjer i stručnjak za programiranje i dinamiku animacije, sa višegodišnjim predavačkim iskustvom. On je prvi i jedini instruktor za Zend PHP sertifikaciju u Srbiji, a poseduje i licencu Microsoft sertifikovanog trenera (MCT). Takođe je osnivač kompanije za web i video produkciju i razvoj poslovnog softvera. Učestvovao je u brojnim međunarodnim projektima sa inostranim partnerima.

Napomena: Stream će biti dostupan 31. avgusta od 17:30h, na naslovnoj strani.

Arhiva događaja