Prijava

Niste otvorili lični nalog? Registrujte ste. Zaboravili ste šifru?

Otvaranje naloga

Već imate nalog? Prijavite se.

Resetovanje zaboravljene šifre

„Stil i personalni marketing”

 

„Stil i personalni marketing”U petak, 22. januara, od 17:30h, putem Live streama pratite predavanje Ariela Miloševića „Stil i personalni marketing”. 

 

Kurs „Stil i personalni marketing” obuhvata nastavne jedinice koje opisuju primenu i postupak građenja personalnog marketinga pojedinca. Lični marketing podrazumeva sve elemente koje sadrži marketing s ciljem što boljeg pozicioniranja pojedinca na tržištu. Upoznajte termine marketing miks, SWOT analiza, radni stil pojedinca, definisanje ključnih tačaka radne biografije i značaj neverbalne komunikacije i na najbolji način ih primenite u ličnom marketingu. Naučite da definišete sopstvene prednosti i mane, slabosti i mogućnosti i upoznajte se sa tehnikama koje će vam koristiti da se u najboljem svetlu predstavite svom okruženju. 

Nastavne jedinice polazniku omogućavaju uvid u tehnike i metode koje može da primeni u svom individualnom planu i planiranju poslovnih ciljeva. Sve više pojedinaca oslanja se na građenje ličnog brenda i rad na sebi. Tehnike kursa „Stil i personalni marketing” mogu da pomognu u profesionalnom razvoju. 

Tehnike i metode personalnog marketinga iz ovog kursa najbolju primenu imaju u CV-ju, pripremi za intervju i rezime. Zašto i kako predstaviti svoje potencijale, prednosti i mane – ovo su pitanja od ključnog značaja za građenje personalnog marketinga. 

O tome koje su ključne tačke radne biografije, koje su personalne informacije bitne, šta tačno govore o vama, kako da se pripremite za intervju i kako da na najbolji način predstavite svoje potencijale i upravljate njima, govoriće vam Ariel Milošević. 

Ariel Milošević ima više od 15 godina radnog iskustva, od kojih je poslednjih osam u razvoju i koordinaciji različitih regionalnih i globalnih projekata, uključujući projekte koje finansira EU. Vodeći je partner kompanije „Horned Viper”, koja se bavi poslovnim konsaltingom, projektnim menadžmentom, prikupljanjem resursa i razvojem biznisa.

 

Obrazovanje je stekao u oblasti međunarodnog prava, a poseduje i praktično iskustvo u upravljanju različitim projektima, radu sa vladinim, nevladinim i međunarodnim organizacijama i privatnim sektorom. Autor je više publikacija i tekstova. Na BA Professional predaje na kursevima „Efektivno pregovaranje” i „Lobiranje”.

 

Napomena: Predavanje će biti dostupno u petak, 22. januara, od 17:30h, na naslovnoj strani. 

Arhiva događaja