Prijava

Niste otvorili lični nalog? Registrujte ste. Zaboravili ste šifru?

Otvaranje naloga

Već imate nalog? Prijavite se.

Resetovanje zaboravljene šifre

Šta je CRM softver?

U subotu, 28. marta, od 11 časova, putem streama možete pratiti besplatan seminar „Šta je CRM softver?”, u organizaciji Centra za razvoj karijere

0

CRM (Customer relationship management) ili sistem za upravljanje klijentima omogućava izradu baze kontakata, kao i da na jednom mestu u svakom trenutku imamo poslovne kontakte sa svim podacima koji su u vezi sa saradnjom.

Prednost korišćenja sistema za upravljanje klijentima, pored vidne organizovanosti podataka, jeste to što uvek raspolažemo relevantnim podacima u vezi sa saradnjom sa određenim klijentom, bez obzira na to kakvog je ona intenziteta.

Na seminaru ćete imati priliku da saznate:

  • šta je CRM (Customer relationship management) softver;
  • kako je povezan sa drugim informacionim sistemima kod korisnika;
  • koje su mogućnosti njegove primene (po industrijama);
  • zbog čega je važno koristiti CRM;
  • kako odabrati adekvatno rešenje.

Predavač je Miloš Živanović, konsultant fokusiran na digitalnu transformaciju, kompleksna softverska rešenja, Cloud tehnologije i njihovu primenu u javnim institucijama i privredi.

Ima više od devet godina iskustva u IT industriji i predstavljanju tržišnih lidera (Comtrade, Gigatron, Saga, Koving). Osnovao je sopstvenu konsultantsku kompaniju CoReMa Consulting i pomaže kompanijama da upotrebom novih IT t ehnologija ostvare prednost nad konkurencijom.Od 2017. sa NetCastom edukuje tržište o benefitima CRM softvera.

Live stream

U subotu, 28. marta, od 11 časova klikom na ovaj link pristupate prenosu predavanja.

Arhiva događaja