Prijava

Niste otvorili lični nalog? Registrujte ste. Zaboravili ste šifru?

Otvaranje naloga

Već imate nalog? Prijavite se.

Resetovanje zaboravljene šifre

„SQL Server Administration”

SQL Server AdministrationU četvrtak, 12. maja, od 17:30h, putem live streama zavirite u  kurs „SQL Server Administration", koji vodi Nenad Kapunac i  upoznajte se sa osnovnom terminologijom iz oblasti baza podataka. Tokom niza predavanja savladaćete tehnike za projektovanje šeme relacione baze podataka, dizajniranje SQL Server baze podataka, održavanje i administraciju SQL Servera. 

Kurs počinje uvodom u SQL tehnologiju, upoznavanjem sa SQL Serverom i T-SQL jezikom, da bi kasnije, kroz teorijske koncepte i praktične primere, bio prikazan osnovni način implementacije baza podataka i rad sa njima. 

U kursu su obrađene osnove SQL Servera i T-SQL jezika kroz prikazan proces instalacije SQL Servera, kreiranja i instalacije baza podataka, napredne tehnike postavljanja upita nad postojećim bazama, kao i kontrolu i optimizaciju rada SQL Servera.

Predavač Nenad Kapunac je sertifikovani IT trener koji je prošao i organizovao veliki broj korporativnih i specijalističkih obuka. Bogato profesionalno iskustvo stekao je u velikim domaćim i inostranim firmama na pozicijama ICT eksperta i konsultanta u zemlji i inostranstvu, među kojima su IBM, Atos Consulting, Meteor Group, TeleStet i dr. Dugogodišnji je predavač i instruktor.

Napomena: Predavanje će biti dostupno 12. maja, od 17:30h, na naslovnoj strani. 

Arhiva događaja