Prijava

Niste otvorili lični nalog? Registrujte ste. Zaboravili ste šifru?

Otvaranje naloga

Već imate nalog? Prijavite se.

Resetovanje zaboravljene šifre

„SQL Programming and Administration”

Marko StojićevićU utorak, 11. januara od 17:40h putem Live streama pratite predavanje Marka Stojićevića u okviru kursa „SQL Programming and Administration” isteknete veštine koje su vam potrebne za planiranje, dizajn i razvoj baza podataka, baziranih na Microsoft SQL Serveru i T-SQL programskom upitnom jeziku. 

Tokom celog kursa naučićete sve potrebne veštine koje se tiču osnova SQL servera i T-SQL jezika. Pored toga, steći ćete kompletnu sliku o procesu instalacije SQL servera, kreiranja i instalacije baze podataka, ali i naprednih tehnika postavljanja upita nad postojećim bazama.

 

Predavač Marko Stojićević je stručnjak za Software Development i PHP, C, C#, Java, HTML i CSS tehnologije. Još kao student Matematičkog fakulteta u Beogradu, Marko je učestvovao na konkretnim IT projektima, što ga je nakon sticanja diplome mastera informatičkih nauka preporučilo kao eksperta koji je spreman da se upusti u najveće izazove. Svoje profesionalno iskustvo sticao je radeći u IT sektorima internacionalnih kompanija, među kojima su Banka Intesa, Rhea Software, Usablenet i Best Solution Tim.

 

Napomena: Predavanje će biti dostupno 11. januara od 17:40h, na naslovnoj strani. 

Arhiva događaja