Prijava

Niste otvorili lični nalog? Registrujte ste. Zaboravili ste šifru?

Otvaranje naloga

Već imate nalog? Prijavite se.

Resetovanje zaboravljene šifre

„Special Effects Design (After Effects)”

„Special Effects Design (After Effects)U petak, 10. marta, od 17:30 zavirite u predavanje Ivana Đorđevića koje drži u sklopu kursa „Special Effects Design (After Effects)" i počnite da otkrivate više o obradi video-materijala, kreiranju efekata, korekciji slike i pravljenju kompleksnih kompozicija. 

Celokupan kurs u potpunosti će as osposobiti za samostalan rad u programu Adobe After Effects. To znači da ćete naučiti da na profesionalan način obrađujete animacije u ovom programu i da na video-materijal primenite specijalne efekte. 

Takođe, kurs omogućava da se savladaju tehnike koje se mogu koristiti i u drugim Adobe i postprodukcionim aplikacijama i primeniti u različitim produkcionim uslovima.

Predavač Ivan Đorđević više od 20 godina profesionalno se bavi audio i video produkcijom i edukacijom radijskih i televizijskih tehničara, snimatelja, montažera i novinara. Dugogodišnje iskustvo sticao je kroz rad za Radio-televiziju Srbije, tajvansku novinsku agenciju, Tanjug i veliki broj privatnih produkcijskih studija i agencija. 

Kao BBC-jev sertifikovani trener, osam godina je obučavao snimatelje i montažere u Srbiji, Crnoj Gori, Makedoniji, Ukrajini i Nigeriji. Diplomirao je na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu, na Katedri za filmsku i televizijsku montažu. 

Napomena: Predavanje će biti dostupno 10. marta, od 17:30, na naslovnoj strani. 

Arhiva događaja