Prijava

Niste otvorili lični nalog? Registrujte ste. Zaboravili ste šifru?

Otvaranje naloga

Već imate nalog? Prijavite se.

Resetovanje zaboravljene šifre

„Social Media 3 - Canva”

„Canva”U ponedeljak, 13. marta od 17:30 putem Live streama pratite predavanje Spomenke Marković Avramov i saznajte više o tehnikama rada vrlo popularnoj platformi Canva. U okviru celokupnog kursa kursa „Social Media 3 - Canva” polaznici će biti u mogućnosti da nauče osnovne delove Canva.com sajta i savladaju osnove rada na njemu.

Naučićete da samostalno napravite biografiju, različite vrste postova za društvene mreže, logo, album sa slikama, prezentaciju. Pored toga, na kursu će biti date informacije, linkovi i web adrese korisnih sajtova, izvora materijala za rad u platformi Canva.

Predavačica Spomenka Marković Avramov diplomirala je psihologiju i u praksi drži  treninge asertivne komunikacije i interkulturalne medijacije. Jedna je od autorki sajta Preduzetnice.rs i predsednica Udruženja „Porodični vodič”. U slobodno vreme bavi se fotografijom, a oblast koju najviše praktikuje u svom radu je dečja i porodična fotografija, ali bavi se i komercijalnom i stock fotografijom.

Kroz svoju bogatu i raznovrsnu profesionalnu karijeru sticala je znanje i iskustvo u vođenju profila na društvenim mrežama, prvo za sebe, a kasnije i za klijente. Kroz rad uspešno je savladala Facebook i Instagram Ads (PPC), SEO optimizaciju, copywriting, pravljenje vizuala u Photoshopu i na platformi Canva i drugim. Za sebe kaže da je kreativac u duši, a u slobodno vreme piše svoj blog, sluša muziku, čita dobre knjige, šije, gleda filmove i druži se sa porodicom i prijateljima. Živi u Novom Sadu, udata je i majka dvoje tinejdžera.

Napomena: Stream će biti dostupan 13. marta, od 17:30, na naslovnoj strani. 

Arhiva događaja