Prijava

Niste otvorili lični nalog? Registrujte ste. Zaboravili ste šifru?

Otvaranje naloga

Već imate nalog? Prijavite se.

Resetovanje zaboravljene šifre

„Social Media 1 – Fundamentals”

Bojan ŠoškićU petak 19. novembra od 17:30h LINKeduTV vam omogućava da putem Live streama pratite predavanje Bojana Šoškića u okviru kursa „Social Media”. Upoznaćete se sa promenama koje su društvene mreže donele u komunikaciji između brendova i kupaca i stavile marketing stručnjake pred potpuno nove izazove. 

U svetu društvenih mreža nema jednosmernih poruka. Doživljaj brenda se formira u online svetu na osnovu iskustava kupaca i njihovog prenosa, a zadatak social media menadžera jeste da podstiče tu komunikaciju u željenom smeru, učestvuje u njoj, stimuliše stvaranje pozitivne slike sredstvima i metodama koji se neprestano ažuriraju i zahtevaju da se uvek bude u toku sa inovacijama.

Oni koji upišu kompletan kurs iz Social Media tokom njega će kroz praksu saznati kako se kreiraju i vode zvanični nalozi na različitim društvenim mrežama, kako se kreira strategija i koje su osnovne karakteristike najpopularnijih društvenih mreža, kao i mogućnosti njihove primene u profesionalnoj komunikaciji.

Predavač Bojan Šoškić ima 13 godina iskustva u online medijima. Kreiranje viralnog, audio i video sadržaja, upravljanje nalozima na različitim društvenim mrežama, kreiranje plaćenih kampanja i korišćenje Google analitike je nešto bez čega njegov dan ne može da prođe. Poslednjih devet godina radi na poziciji Social Media Managera i šefa Social Media tima jednog od najposećenijih portala u Srbiji – Telegraf.rs..

Napomena: Live stream će biti dostupan 19. novembra od 17:30h, na naslovnoj strani

Arhiva događaja