Prijava

Niste otvorili lični nalog? Registrujte ste. Zaboravili ste šifru?

Otvaranje naloga

Već imate nalog? Prijavite se.

Resetovanje zaboravljene šifre

„Service Applications Development”

„Service Applications Development”U sredu, 5. jula, od 17:30 putem Live streama pratite predavanje Vladimira Marića u okviru kursa „Service Applications Development” i iskoristite priliku da se upoznate sa konceptima servisnih aplikacija, njihovom logikom i implementacijom. 

Na ovom kursu saznaćete šta je to web servis, koje sve vrste web servisa postoje i na koji način se koriste. Naučićete da prepoznate različite vrste servisa i da ih uspešno upotrebljavate pomoću samostalno napisanih klijentskih aplikacija. 

Nakon odslušanog kursa bićete u stanju da izložite funkcionalnosti sopstvene aplikacije u servisnom maniru, koristeći neki od servisnih standarda proučavanih u lekcijama ovog kursa. Moći ćete da osigurate kreirane funkcionalnosti nekom od bezbednosnih tehnika predstavljenih u ovom i ostalim kursevima, poput upotrebe API ključeva, JW tokena ili kriptovanja sadržaja. Bićete u stanju da kreirate sopstvenu servisnu platformu za bilo koju namenu, poput transakcionog servisa, servisa za autentifikaciju ili kompletnog API-ja za podršku aplikaciji ili nekom njenom delu.

Predavač Vladimir Marić je IT inženjer i stručnjak za programiranje i dinamiku animacije, sa višegodišnjim predavačkim iskustvom. On je prvi i jedini instruktor za Zend PHP sertifikaciju u Srbiji, a poseduje i licencu Microsoft sertifikovanog trenera (MCT). Takođe je osnivač kompanije za web i video produkciju i razvoj poslovnog softvera. Učestvovao je u brojnim međunarodnim projektima sa inostranim partnerima.

 

Napomena: Predavanje će biti dostupno putem live streama 5. jula, od 17:30, na naslovnoj strani. 

Arhiva događaja