Prijava

Niste otvorili lični nalog? Registrujte ste. Zaboravili ste šifru?

Otvaranje naloga

Već imate nalog? Prijavite se.

Resetovanje zaboravljene šifre

„SEO Content Writing”

„SEO Content Writing”U četvrtak, 16.marta od 17:30 putem Live streama zavirite u predavanje Miloša Stanića u okviru kursa „SEO Content Writing” i upoznajte se sa važnim segmentom procesa optimizacije. Saznaćete zašto je sadržaj ili content na internetu jedan od posebno bitnih medijuma koji posreduje u komunikaciji. 

U okviru ovog kursa možete se detaljnije upoznati sa značajem, ali i načinom kreiranja sadržaja koji odgovaraju pravilima optimizacije, a bez kojih je skoro nemoguće ostvariti vidljivost teksta na internetu. 

Predavanje je koncipirano tako da odgovori na pitanja u vezi sa pisanjem tekstova za web stranice sajtova, tj. osobenostima pisanja tekstova sa fokusom na ključne reči, koje pomažu pri rangiranju u internet pretragama. Kurs delom obrađuje i SEO copywriting veštine.

Miloš Stanić je digitalac. Prva iskustva sa internetom stekao je kroz novinarstvo. Četiri godine je proveo pišući za dnevne novine Blic, čije je digitalno izdanje zaista brend u srpskom online prostoru. Već skoro dve godine radi u srpskom IT startupu Content Insights, gde se u potpunosti posvetio marketingu i prodaji. Za svoj novinarski rad dobitnik je nagrade Evropske unije za istraživačko novinarstvo za 2019. godinu. Smatra da je danas gotovo nemoguće zamisliti online biznis bez dobro razvijenog i strateški vođenog bloga.

Blogovi pomažu biznisima da budu vidljiviji na internetu, te da čitalačku publiku konvertuju u kupce ili klijente. Međutim, iza svakog uspešnog bloga stoje sati planiranja, pisanja, optimizovanja i promocije tekstova. Zato njegova predavanja objašnjavaju i pokazuju različite načine pisanja za online svet i internet pretraživače, zatim benefite dobro urađene optimizacije, ali i kako da pomoću SEO obezbedimo najveću vidljivost sadržaja, a da pritom ne ulažemo ogroman novac u promociju tog sadržaja.

Napomena: Predavanje će biti dostupno 16.marta, od 17:30, na naslovnoj strani.

Arhiva događaja