Prijava

Niste otvorili lični nalog? Registrujte ste. Zaboravili ste šifru?

Otvaranje naloga

Već imate nalog? Prijavite se.

Resetovanje zaboravljene šifre

„Search Engine Optimization”

„SEO”U utorak, 4. jula od 17:30 putem Live streama moći ćete da zavirite u kurs „Search Engine Optimization”, koji će obrađivati strategije odabira ključnih reči, kao i uređivanje arhitekture i unutrašnje konfiguracije sajta prema kriterijumima SEO strukture i dizajna. 

Polaznici kursa savladaće optimizaciju i podešavanje HTML elemenata, serverskih parametara sajta, kao i samog sadržaja sajta prema ranije utvrđenoj strategiji ključnih reči. Naučićete kako da formirate mrežu dolaznih i odlaznih veza (linkova) koji obezbeđuju dugoročno dobijanje autoriteta za vaš sajt i kako da koristite web analitiku i analizu ponašanja posetilaca sajta u cilju dodatne optimizacije.

Predavač Milan Budimkić, ekspert za SEO koji se skoro deceniju veoma uspešno bavi ovim poslom. Ogromno iskustvo u ovoj oblasti i bogatu praksu stekao je kroz rad sa mnogim klijentima iz celog sveta, od kojih su pojedini oni koji se nalaze na prestižnoj Inc. 500 listi. 

Detaljno pokriva sve 3 SEO oblasti: On-Page, Off-Page i Technical SEO. Tokom karijere uspešno je učestvovao u oporavljanju sajtova od penala pretraživača, rangirao više hiljada pojmova na prve pozicije, kreirao stotine backlink kampanja, pokretao reverse-engineering konkurencije, unapredio online prisustvo kompanija na svim kontinentima, povećavao ROI i KPI svojih klijenata. Organizovao je i vodio SEO aktivnosti za sajtove sa više miliona poseta na mesečnom nivou. 

Tokom 2016. godine na poziv LINK groupa odlučuje se da deo svojih aktivnosti posveti i domaćem tržištu, gde postiže značajne rezultate i uspešno rukovodi svim SEO aktivnostima ove kompanije. Autor je SEO kurseva na ITAcademy, InternetAcademy i BusinessAcademy. 

 

Napomena: Live stream će biti dostupan 4. jula od 17:30, na naslovnoj strani.

Arhiva događaja