Prijava

Niste otvorili lični nalog? Registrujte ste. Zaboravili ste šifru?

Otvaranje naloga

Već imate nalog? Prijavite se.

Resetovanje zaboravljene šifre

„Search Engine Optimization”

„Search Engine Optimization”U ponedeljak, 11. jula od 17:30h putem Live streama moći ćete da zavirite u kurs „Search Engine Optimization”, koji će obrađivati strategije odabira ključnih reči, kao i uređivanje arhitekture i unutrašnje konfiguracije sajta prema kriterijumima SEO strukture i dizajna. 

Polaznici kursa savladaće optimizaciju i podešavanje HTML elemenata, serverskih parametara sajta, kao i samog sadržaja sajta prema ranije utvrđenoj strategiji ključnih reči. Naučićete kako da formirate mrežu dolaznih i odlaznih veza (linkova) koji obezbeđuju dugoročno dobijanje autoriteta za vaš sajt i kako da koristite web analitiku i analizu ponašanja posetilaca sajta u cilju dodatne optimizacije.

 

Predavač Milan Budimkić, ekspert za SEO koji se skoro deceniju veoma uspešno bavi ovim poslom. 

Ogromno iskustvo u ovoj oblasti i bogatu praksu stekao je kroz rad sa mnogim klijentima iz celog sveta, od kojih su pojedini oni koji se nalaze na prestižnoj Inc. 500 listi. 

Detaljno pokriva sve 3 SEO oblasti: On-Page, Off-Page i Technical SEO. Tokom karijere uspešno je učestvovao u oporavljanju sajtova od penala pretraživača, rangirao više hiljada pojmova na prve pozicije, kreirao stotine backlink kampanja, pokretao reverse-engineering konkurencije, unapredio online prisustvo kompanija na svim kontinentima, povećavao ROI i KPI svojih klijenata. Organizovao je i vodio SEO aktivnosti za sajtove sa više miliona poseta na mesečnom nivou. 

Tokom 2016. godine na poziv LINK groupa odlučuje se da deo svojih aktivnosti posveti i domaćem tržištu, gde postiže značajne rezultate i uspešno rukovodi svim SEO aktivnostima ove kompanije. Autor je SEO kurseva na ITAcademy, InternetAcademy i BusinessAcademy. 

 

Napomena: Live stream će biti dostupan 11. jula od 17:30h, na naslovnoj strani.

Arhiva događaja