Prijava

Niste otvorili lični nalog? Registrujte ste. Zaboravili ste šifru?

Otvaranje naloga

Već imate nalog? Prijavite se.

Resetovanje zaboravljene šifre

„Remarketing”

RemarketingU utorak, 28. marta od 17:30 putem Live streama zavirite u  predavanje Stefana Karla Ivezića u okviru kursa „Remarketing” i iskoristite priliku da se detaljnije upoznate sa tim šta predstavlja praksa remarketinga i koja je njegova uloga u savremenom oglašavanju. Spoznaćete sve benefite koje je moguće ostvariti upotrebom remarketing kampanja. 

 

Cilj ovog krusa je i da vas upozna na koji način je moguće kreirati nove publike pred kojima će se prikazivati reklamna poruka. Osim priče o kreiranju publika za remarketing kampanje, biće reči i o kreiranju RLSA kampanje, te ćete se kroz demonstraciju u praksi detaljno uputiti u korake plasiranja Display Remarketing kampanje, zatim Youtube Remarketing kampanje, Video Remarketing kampanje i App Install Remarkering kampanje. Takođe, biće prilike i da se upoznate sa  dinamičkim remarketingom.

 

Predavač Stefan Karlo Ivezić karijeru započinje u kompaniji Ringier Axel Springer, posle čega prelazi na poziciju digital account managera u agenciji Cloud Media, gde kreira i vodi Google plaćene kampanje za domaće i inostrane klijente, kao i kampanje za različite društvene mreže.

Od 2018. u kompaniji LINKgroup je na poziciji digital marketing managera (remote), a osim toga je i Google Advertising Manager brenda YoloBook. Godinu dana kasnije  pokrenuo je svoju agenciju za digitalni marketing VICTORIOUS COMMUNICATIONS.

 

Napomena: Predavanje će biti dostupno 28. marta, od 17:30, na naslovnoj strani. 

Arhiva događaja