Prijava

Niste otvorili lični nalog? Registrujte ste. Zaboravili ste šifru?

Otvaranje naloga

Već imate nalog? Prijavite se.

Resetovanje zaboravljene šifre

„Python/Java Programming Language”

„Python/Java Programming Language”U utorak, 30. marta, gledajte predavanje „Python/Java Programming Language” i saznajte više o trenutno najtraženijim programskim jezicima Python i Java. Kada se upoznate sa osnovnim konceptima ovih programskih jezika, lako ćete se prilagođavati novim programskim jezicima i tehnologijama i uspešno ćete obavljati svoj budući posao. 

Kurs objašnjava elementarne koncepte programiranja, načine na koje se programi kreiraju i koriste, kao i koncepte njihovog pisanja, prevođenja i interpretacije. Tokom njegovog praćenja saznaćete kako funkcionišu programi na računaru, zašto su nam potrebni i kako ih možemo stvoriti. Na kursu se proučavaju standardne programske strukture i elementi, poput tipova podataka, različitih operatora za manipulaciju tim tipovima, razne strukture kojima je tok programa moguće usmeriti u željenom pravcu i strukture za skladištenje podataka u memoriji – sve ovo kroz programske jezike Python i Java.

Saznaćete i gde je sve moguće upotrebljavati ove programske jezike i na koji način, kako se kreiraju Java i Python projekti, preuzimaju i učitavaju biblioteke, vrše kolaboracija i verzioniranje i kako se program distribuira korisnicima ili postavlja na produkciono okruženje.

LINKeduTV i predavač Vladimir Marić omogućavaju vam da zavirite u jedno u nizu predavanja iz kursa Python/Java Programming Language i odlučite se za temeljno izučavanje ove oblasti. 

Vladimir Marić je stručnjak za programiranje i dinamiku animacije sa višegodišnjim predavačkim iskustvom. On je prvi i jedini instruktor za Zend PHP sertifikaciju u Srbiji, a poseduje i licencu Microsoft sertifikovanog trenera (MCT). Osim toga, osnivač je kompanije za veb i video produkciju i razvoj poslovnog softvera. Učestvovao je u brojnim međunarodnim projektima sa inostranim partnerima.

Napomena: Predavanje će biti dostupno u utorak, 30. marta, od 17:30h, na naslovnoj strani.  

Arhiva događaja