Prijava

Niste otvorili lični nalog? Registrujte ste. Zaboravili ste šifru?

Otvaranje naloga

Već imate nalog? Prijavite se.

Resetovanje zaboravljene šifre

„Python Net Programming”

„Python Net Programming”U ponedeljak, 20. marta, od 17:30 putem Live streama pratite predavanje Dušana Čoka u okviru kursa „Python Net Programming” i rasvetlite brojne „tajne” funkcionisanja sistema koje koristimo svakodnevno. Tokom kursa otkrićete na koji način pametni uređaji imaju informacije koje nam prikazuju, kako je moguće da se dopisujemo sa različitim korisnicima putem različitih platformi, kao i kako tačno funkcionišu multiplayer računarske igre i šta je sve potrebno da bi se one uspešno izvršavale. 

Predavač Dušan Čoko se programiranjem web aplikacija bavi više od osam godina. Za to vreme je razvio na desetine sajtova različitih veličina i nekoliko e-commerce rešenja. Koautor je prvog domaćeg materijala za e-commerce platformu „Magento” i deo je zajednice za podršku lokalizacije ove platforme. On je i tim lider na razvoju i održavanju informacionog sistema visokoškolske ustanove koja broji oko 3.000 aktivnih dnevnih korisnika.

Stručnjak je za frontend i backend delove softvera – poseduje iskustvo u razvoju web i desktop aplikacija korišćenjem programskih jezika PHP, Java, Python i Visual Basic za backend/native aplikacije, kao i HTML/CSS/JavaScript tehnologije za frontend. Kao koautor objavio je više udžbenika iz oblasti računarstva. Oblasti interesovanja su mu kriptografija, algoritmika i programiranje.

 

Napomena: Predavanje će biti dostupno 20. marta, od 17:30, na naslovnoj strani. 

Arhiva događaja