Prijava

Niste otvorili lični nalog? Registrujte ste. Zaboravili ste šifru?

Otvaranje naloga

Već imate nalog? Prijavite se.

Resetovanje zaboravljene šifre

„Python Data Access and Processing”

„Python Data Access and Processing”U sredu, 31. maja, od 17:30, putem Live streama pratite kurs „Python Data Access and Processing” i upoznajte se sa različitim aspektima upravljanja podacima pomoću Pythona i pratećih tehnologija.

Tokom ovog kursa proučavaćete načine na koje je moguće povezati se na sistem za upravljanje relacionom bazom kroz Python tehnologije i načine za manipulaciju podacima u relacionoj bazi. Detaljno ćete raditi sa SQL-om, jezikom za upravljanje relacionim bazama, kao i drugim relevantnim tehnikama koje su u vezi s podacima.

Osim baza podataka i sistema za upravljanje njima, kurs dotiče i koncepte i tehnologije koji nisu u direktnoj vezi sa skladištenjem podataka, ali jesu u bliskoj vezi sa podacima, poput manipulacije porukama (message queuing), analize podataka, statističkog izračunavanja i verovatnoće.

Kurs Python Data Access and Processing vodi predavač Vladimir Marić, stručnjak za programiranje i dinamiku animacije sa višegodišnjim predavačkim iskustvom. On je prvi i jedini instruktor za Zend PHP sertifikaciju u Srbiji, a poseduje i licencu Microsoft sertifikovanog trenera (MCT). Osim toga, osnivač je kompanije za web i video produkciju i razvoj poslovnog softvera. Učestvovao je u brojnim međunarodnim projekatima sa inostranim partnerima.

Napomena: predavanje će biti dostupno 31. maja, od 17:30, na naslovnoj strani.

Arhiva događaja