Prijava

Niste otvorili lični nalog? Registrujte ste. Zaboravili ste šifru?

Otvaranje naloga

Već imate nalog? Prijavite se.

Resetovanje zaboravljene šifre

Python and Programming Fundamentals

Python and Programming FundamentalsSaznajte gde se upotrebljava ovaj programski jezik i na koji način, kako se kreira Python projekat, preuzimaju i učitavaju Python biblioteke, vrši kolaboracija i verzionisanje i kako se program distribuira korisnicima ili postavlja na produkciono okruženje. Upoznajte se i sa pojmom integrisanog okruženja za programiranje i njegovom upotrebom.

 

Predavač Dušan Čoko nalazi se na poziciji team leadera u okviru razvoja i održavanja informacionog sistema visokoškolske ustanove koji broji oko 3.000 aktivnih dnevnih korisnika. Programiranjem web aplikacija bavi se više od osam godina. Za to vreme razvio je na desetine sajtova različitih veličina i nekoliko e-Commerce rešenja. Koautor je prvog domaćeg materijala za e-Commerce platformu „Magento” i deo je zajednice za podršku lokalizacije ove platforme.

 

Dušan Čoko je stručnjak za frontend i backend delove softvera – poseduje iskustvo u razvoju web i desktop aplikacija korišćenjem programskih jezika PHP, Java, Python i Visual Basic za backend/native aplikacije, kao i HTML/CSS/JavaScript tehnologija za frontend.

 

 

Napomena: Predavanje će biti dostupno u četvrtak, 19. novembra, od 13:30h, na naslovnoj strani. 

Arhiva događaja