Prijava

Niste otvorili lični nalog? Registrujte ste. Zaboravili ste šifru?

Otvaranje naloga

Već imate nalog? Prijavite se.

Resetovanje zaboravljene šifre

"Program menadžment"

"Program menadžment"Na ovom predavanju saznaćete više o program menadžmentu u korporacijama, kritičnim oblastima u upravljanju programima, životnom ciklusu programa i procesu upravljanja programom.

Predavač Nemanja Stamenčić je diplomirao na Fakultetu organizacionih nauka Univerziteta u Beogradu, na odseku Informacioni sistemi i tehnologije, gde je stekao znanja iz oblasti informacionih tehnologija i upravljanja poslovnim sistemima.

Vlasnik je najprestižnijeg sertifikata u oblasti upravljanja projektima Project Management Professional (PMP®).

Svoje višegodišnje iskustvo u upravljanju projektima Nemanja Stamenčić je sticao u velikim korporacijama i nevladinom sektoru. Status eksperta stekao je radom u četiri najrazvijenije globalne industrije: bankarstvu, naftnoj industriji, informacionim tehnologijama i telekomunikacijama.

Znanja i iskustva danas deli kroz treninge i savetovanja u oblasti upravljanja projektima, strateškog planiranja, lobiranja. Imao je priliku da uči i postiže rezultate u kompanijama kao što su: Societe Generale, NIS Gazprom Neft, HTEC i P3 Communications.

Kao student bio je nosilac kampanja i projekata u Studentskoj uniji Srbije. Jedan je od osnivača pokreta „Evropa nema alternativu”.

 

Napomena: Predavanje će biti dostupno u petak, 27. novembra, od 17:30h na naslovnoj strani.

Arhiva događaja