Prijava

Niste otvorili lični nalog? Registrujte ste. Zaboravili ste šifru?

Otvaranje naloga

Već imate nalog? Prijavite se.

Resetovanje zaboravljene šifre

„Prodajni proces”

„Prodajni proces”U četvrtak 30. marta od 17:30 zavirite u predavanje Zorana Milašinovića u okviru kursa „Prodajni proces” i saznajte kako se pravilno upravlja prodajnim procesom tako da poveća efikasnost prodajnih aktivnosti i zadovoljstvo kupaca, što može dovesti do povećanja profitabilnosti poslovanja. Milašinović podučava kako da omogućite siguran rast na tržištu. Naučićete  kako, kada i gde treba zaključiti prodaju na takav način da i vi i kupac izađete zadovoljni iz prodajnog procesa.

Saznaćete više i o načinima rešavanja primedaba koje možete dobiti od svojih kupaca, kao i o  pojmovima zatvaranja prodaje i postprodajnih aktivnosti.

Predavač Zoran Milašinović je partner i osnivač Omega Consulting Teama (OCT) i profesionalni konsultant i predavač sa iskustvom od preko 12 godina u svim biznis branšama. Do osnivanja OCT bio je član svetski poznate konsultantske mreže Adizes, sa sedištem u Santa Barbari. Zoran je zvanično registrovani EGP savetnik od strane Evropske banke za regionalni razvoj (EBRD), u okviru The Enterprise Growth Programme (EGP) i Business Advisory Services (BAS) AD.

Poslovna znanja sticao je radom na različitim menadžerskim pozicijama u internacionalnim kompanijama (Zepter International i Orbit Handels GmbH). Svoje bogato iskustvo u radu sticao je pre svega na ruskom tržištu, a 2001. rukovodstvo kompanije Zepter International Rusija proglasilo ga je za najboljeg direktora te godine. Konsultantski poslovi kojima se bavi dominantno su iz oblasti organizacije i vođenja prodaje po CRM metodologiji, kao i iz oblasti organizacije i upravljanja kompanijama. Sve aktivnosti sprovodi u neposrednom radu sa klijentom, uključujući najuže rukovodstvo firme, te rešava i najsloženije zahteve klijenta.

Realizovao je na stotine otvorenih i in-house seminara u zemlji i inostranstvu. Zoran vlada najsavremenijim prodajnim tehnikama, kao što je SPIN tehnika prodaje. Sva predavanja i seminare izvodio je na svom maternjem i ruskom jeziku. U radu sa klijentima koristi metodologije najvećih svetskih stručnjaka i uspešno ih prenosi na članove tima. Redovno učestvuje na mnogim seminarima i simpozijumima, kako u zemlji tako i u inostranstvu. Takođe je Microsoft Business partner za uvođenje Microsoft Dynamics CRM-a u poslovanje kompanija.

Pokretač je i kreator modularnog programa „PRaVI PREGOVARAČ”, koji je prepoznat na tržištu kao jedan od najboljih i najposećenijih programa iz oblasti pregovaranja.

Napomena: Predavanje će biti dostupno 30 marta, od 17:30, na naslovnoj strani. 

 

Arhiva događaja