Prijava

Niste otvorili lični nalog? Registrujte ste. Zaboravili ste šifru?

Otvaranje naloga

Već imate nalog? Prijavite se.

Resetovanje zaboravljene šifre

„Print portfolio”

Print PortfolioU utorak, 16.avgusta, od 10:00h pogledajte predavanje „Print portfolio” i saznajte Kako se kreira portfolio sa radovima koji vam omogućavaju da istaknete svoj kvalitet. Predavač Zoran Imširagić naučiće vas kako da prezentujete svoje radove na najbolji način.

 

Zoran je sertifikovani Adobe ekspert i instruktor (Adobe ACI) za Photoshop, Illustrator i InDesign. Odlično poznaje i druge alate koji se koriste u grafičkoj produkciji, kao što su Adobe Acrobat i Lightroom.

Već 25 godina bavi se poslovima u oblasti grafičke produkcije i dizajna. Skoro 20 godina aktivno se bavi obukom grafičkih dizajnera i profesionalnih korisnika grafičkog softvera. Više od 12 godina radi kao prezenter za Adobe dizajn alate u zemlji i inostranstvu.

Iskustvo je sticao u marketing agencijama, redakcijama novina i časopisa, izdavačkim kućama, kao i kroz veliki broj domaćih i međunarodnih projekata. Po pozivu radi kao konsultant u izdavačkim i novinskim kućama, kao i mnogim kompanijama koje u svom sastavu imaju odeljenja dizajna i grafike.

 Napomena: Predavanje će biti dostupno 16. avgusta od 10:00h, na naslovnoj strani. 

Arhiva događaja