Prijava

Niste otvorili lični nalog? Registrujte ste. Zaboravili ste šifru?

Otvaranje naloga

Već imate nalog? Prijavite se.

Resetovanje zaboravljene šifre

„Print Media Technologies”

„Print Media Technologies”U ponedeljak, 29. maja, od 9:30, putem Live streama zavirite u predavanje Zorana Imširagića, koje drži u sklopu kursa  „Print Media Technologies” i upoznajte se sa vrstama štampe, njihovim tehnologijama, štamparskim formama i materijalima koji se koriste. Ovo je jedno u nizu predavanja, na kojima ćete saznati više o zahtevima savremenih print tehnologija, osnovnim fazama Print Media Tehnologija, faktorima print tehnologija koji utiču na dizajniranje. Biće reči i o osnovnim štamparskim tehnikama i pripremi za štampu, kao i o razlozima zbog kojih dizajner mora da poznaje Print Media Tehnologije. 

Ceo kurs  možete pohađati u okviru programa ITAcademy, Print & Graphic Design na kome ćete uz stručno vođstvo konačno oživeti svoje ideje. 

 

Predavač Zoran Imširagić je sertifikovani Adobe ekspert i instruktor (Adobe ACI) za Photoshop, Illustrator i InDesign. Odlično poznaje i druge alate koji se koriste u grafičkoj produkciji, kao što su Adobe Acrobat i Lightroom.

Već 25 godina bavi se poslovima u oblasti grafičke produkcije i dizajna. Skoro 20 godina aktivno se bavi obukom grafičkih dizajnera i profesionalnih korisnika grafičkog softvera. Više od 12 godina radi kao prezenter za Adobe dizajn alate u zemlji i inostranstvu.

Iskustvo je sticao u marketing agencijama, redakcijama novina i časopisa, izdavačkim kućama, kao i kroz veliki broj domaćih i međunarodnih projekata. Po pozivu radi kao konsultant u izdavačkim i novinskim kućama, kao i mnogim kompanijama koje u svom sastavu imaju odeljenja dizajna i grafike.

Napomena: Predavanje će biti dostupno 29. maja, od 9:30, na naslovnoj strani. 

Arhiva događaja