Prijava

Niste otvorili lični nalog? Registrujte ste. Zaboravili ste šifru?

Otvaranje naloga

Već imate nalog? Prijavite se.

Resetovanje zaboravljene šifre

„Print Media Technologies”

„Print Media Technologies”U utorak, 20. aprila, putem Live streama pratite predavanje „Print Media Technologies” i upoznajte se sa vrstama štampe, njihovim tehnologijama, štamparskim formama i materijalima koji se koriste. Ovo je jedno u nizu predavanja na kojima ćete saznati više o zahtevima savremenih print tehnologija, osnovnim fazama print media tehnologija i faktorima print tehnologija koji utiču na dizajniranje. Biće reči i o osnovnim štamparskim tehnikama i pripremi za štampu, kao i o razlozima zbog kojih dizajner mora da poznaje print media tehnologije. 

Ceo kurs, koji vodi predavač Zoran Imširagić, možete pohađati u okviru programa ITAcademy, Print & Graphic Design, na kome ćete uz stručno vođstvo konačno oživeti svoje ideje. Predavač ITAcademy Zoran Imširagić je sertifikovani Adobe ekspert i instruktor (Adobe ACI) za Photoshop, Illustrator i InDesign. Odlično poznaje i druge alate koji se koriste u grafičkoj produkciji, kao što su Adobe Acrobat i Lightroom.

Već 25 godina bavi se poslovima u oblasti grafičke produkcije i dizajna. Skoro 20 godina aktivno se bavi obukom grafičkih dizajnera i profesionalnih korisnika grafičkog softvera. Više od 12 godina radi kao prezenter za Adobe dizajn alate u zemlji i inostranstvu.

Iskustvo je sticao u marketing agencijama, redakcijama novina i časopisa, izdavačkim kućama, kao i kroz veliki broj domaćih i međunarodnih projekata. Po pozivu radi kao konsultant u izdavačkim i novinskim kućama, kao i mnogim kompanijama koje u svom sastavu imaju odeljenja dizajna i grafike.

Napomena: Predavanje će biti dostupno u utorak, 20. aprila, od 13:30h, na naslovnoj strani. 

Arhiva događaja