Prijava

Niste otvorili lični nalog? Registrujte ste. Zaboravili ste šifru?

Otvaranje naloga

Već imate nalog? Prijavite se.

Resetovanje zaboravljene šifre

„Osnovne menadžerske vještine”

Vesna BuvarovićU subotu, 11. septembra, od 9:30h pratite seminar „Osnovne menadžerske vještine”. Putem Live streama imate mogućnost da se uživo uključite u besplatan seminar Centra za razvoj karijere u Bosni i Hercegovini i saznate više o univerzalnim menadžerskim veštinama koje su neophodne u svim državama i svim menadžerskim pravcima.

Otkrićete koja znanja i veštine su potrebni za vođenje timova i upravljanje procesima u skladu sa ciljevima i strategijom određene komapnije. Naučićete kako da prepoznate lične talente i uspešno ih primenite u obavljanju menadžerskih radnih zadataka, ali i kako da nepogrešivo razvijete liderske veštine. Više reči biće i o usklađivanju kompanijskih i ličnih vizija i ciljeva. 

Kako mentalna i emocionalna inteligencija i ovog puta dolaze do izražaja, kao i koje odgovornosti i obaveze menadžerska pozicija nosi, koji su faktori ključni za uspeh, ali i kako da efikasno upravljate vremenom, uočavajući sopstvene dnevne interne i eksterne „kradljivce vremena”? Na sva ova i brojna druga pitanja odgovore daje iskusni predavač Vesna Buvarović, direktorka administracije i podrške u vodećoj lokalnoj kompaniji EuroExpress. 

Vesna je diplomirani inženjer hemijske tehnologije s MBA obrazovanjem i bogatim radnim iskustvom – od višeg stručnog saradnika u diplomatiji, preko produkt i brend menadžera, menadžera prodaje, marketing menadžera, menadžera prodajnog programa, do menadžera ljudskih resursa. Godinama je aktivna u brojnim lokalnim, regionalnim i internacionalnim razvojnim projektima, seminarima i panelima, vodi mentorske programe i edukacije iz gotovo svih oblasti menadžerskog rada. Duže od 15 godina sarađuje sa vodećim multinacionalnim kompanijama (P&G, Coty, Estee Lauder, Mattel, Milford, Shell, Braun, Duracell itd.), istovremeno se usavršavajući i obučavajući druge. 

Napomena: stream će biti dostupan 11. septembra, od 9:30h, na naslovnoj strani. 

Arhiva događaja