Prijava

Niste otvorili lični nalog? Registrujte ste. Zaboravili ste šifru?

Otvaranje naloga

Već imate nalog? Prijavite se.

Resetovanje zaboravljene šifre

„Osnove odnosa s javnošću i promocija”

Osnove odnosa s javnošću i promocijaU sredu, 30. novembra od 17:30 putem Live streama zavirite u predavanje Simone Žikić u okviru kursa  „Osnove odnosa s javnošću i promocija” i saznajte kako se gradi reputacija i razvija dobar odnos sa internim i eksternim okruženjem.

 

Cilj celokupnog kursa je sticanje znanja i veština neophodnih za definisanje, implementaciju i evaluaciju strategija i taktika odnosa s javnošću, kao i ovladavanje teorijskim i praktičnim znanjima za obavljanje funkcije odnosa s javnošću u organizaciji.

 

Akcenat je na praktičnim primerima i vežbama, a kurs je osmišljen tako da predoči i zamke koje posao PR menadžera nosi i da polaznike pripremi da se izbore sa njima na najbolji mogući način.

 

Simona Žikić završila je osnovne i master akademske studije komunikacija i odnosa sa javnošću u Beogradu. Trenutno je na doktorskim studijama na Univerzitetu u Bostonu i na Fakultetu za medije i komunikacije u Beogradu. Pored formalnog obrazovanja, obučavala se za rad iz oblasti razvoja karijere i poslovnih veština u zemlji i inostranstvu. Usavršavala se za trenera i savetnika u multinacionalnim kompanijama.

 

Priredila je nekoliko priručnika iz oblasti poslovnih komunikacija, strateškog planiranja i odnosa sa javnošću. Lider je i konsultant na mnogobrojnim projektima, kako naučnim tako i primenjenim. Pokrenula je veliki broj humanitarnih kampanja u kojima i danas aktivno učestvuje. Na Fakultetu za medije i komunikacije je zaposlena kao PR i marketing direktor, kao i predavač u oblasti komunikacija i odnosa sa javnošću. Trenutno radi i na Institutu za filozofiju i društvenu teoriju Univerziteta u Beogradu kao istraživač-saradnik.

 

Napomena: Predavanje će biti dostupno u sredu, 30. novembra od 17:30h na naslovnoj strani. 

Arhiva događaja