Prijava

Niste otvorili lični nalog? Registrujte ste. Zaboravili ste šifru?

Otvaranje naloga

Već imate nalog? Prijavite se.

Resetovanje zaboravljene šifre

„Osnove menadžmenta”

U utorak, 20. septembra, od 10:00 pratite predavanje „Osnove menadžmenta” i iskoristite jedinstvenu priliku da steknete osnovna znanja iz oblasti menadžmenta i poslovne organizacije. Upoznajte se sa mnoštvom korisnih pojmova u vezi sa planiranjem, organizovanjem, liderstvom, kontrolom i radom menadžera u savremenom poslovanju.

 

Predavanje će održati dr Ana Jurčić, profesorka na Fakultetu za inženjerski menadžment u Beogradu i Savremenom fakultetu za biznis i nauku u Muskatu (Oman). Takođe, Ana je međunarodni partner-instruktor MBA programa američkog Univerziteta „Frenklin” iz Ohaja. Zvanje doktora nauka stekla je 2013. godine, odbranivši doktorsku disertaciju „Međuzavisnost nacionalne kulture i menadžmenta: uloga interkulturnog menadžmenta u stvaranju multikulturne organizacije” na Fakultetu za poslovne studije u Beogradu. Kao stipendista američke vlade, 2010. godine završila je program za usavršavanje i razvoj nastavnog osoblja (Junior Faculty Development Program) na Univerzitetu „Džordž Vašington” u Vašingtonu. Dr Ana Jurčić je radila kao direktor Odeljenja za međunarodnu saradnju Univerziteta „Džon Nezbit” u Beogradu, a kontinuiranu međunarodnu praksu i više od 15 godina rada u nastavi potvrdila je i učešćem u Erasmus+ programima razmene profesora u Rumuniji, Poljskoj i Turskoj.

Osim toga, ona je sertifikovani predavač Triple S Learning programa obuke za oblast uspešne prodaje i kvalitetne usluge, sertifikovani moderator Fondacije „Interaktiviti” iz Vašingtona za izvođenje kurseva pregovaranja, nadzornik testova sposobnosti Instituta „Blumberg” iz Njujorka, a volonterski je radila kao facilitator Open World programa profesionalnog usavršavanja, koji finansira Kongres SAD. Autor je preko 20 naučnih radova iz oblasti menadžmenta, član je Mreže međunarodnih alumnista, kao i Udruženja „Fulbrajt i prijatelji”.

 

Napomena: Predavanje će biti dostupno 20. septembra, od 10:00, na naslovnoj strani.

 

Arhiva događaja