Prijava

Niste otvorili lični nalog? Registrujte ste. Zaboravili ste šifru?

Otvaranje naloga

Već imate nalog? Prijavite se.

Resetovanje zaboravljene šifre

„Osnove menadžmenta”

„Osnove menadžmentaU petak, 18. novembra, od 17:30 zavirite u predavanje doc. dr Tijane Savić Tot u okviru kursa „Osnove menadžmenta” i upoznajte se sa pojmovima u vezi sa planiranjem, organizovanjem, liderstvom, kontrolom i radom menadžera u savremenom poslovanju. 

 Na celokupnom kursu steći ćete korisna znanja iz oblasti menadžmenta i poslovne organizacije. Nakon kursa bolje ćete razumeti ulogu menadžera i radno okruženje, i primenom novih znanja o uspešnom vođenju tima i cele kompanije, brže ostvariti uspešnije poslovanje 

 Doc. dr Tijana Savić Tot u oblasti obrazovanja radi poslednjih petnaest godina na izvođenju nastave iz predmeta Osnove menadžmenta i Strategijski menadžment. Osnovne istraživačke oblasti su joj strategijski menadžment ljudskih resursa i strategijski menadžment. Autor je preko trideset naučnih radova u međunarodnim i domaćim časopisima i stalni učesnik na konferencijama u zemlji i inostranstvu iz oblasti menadžmenta, strategijskog menadžmenta, upravljanja znanjem i menadžmenta ljudskih resursa.

Učesnica je više domaćih i međunarodnih projekata, konsultant iz oblasti strategijskog menadžmenta ljudskih resursa i stalni je recenzent domaćih i međunarodnih časopisa.

 

Napomena: Live stream će biti dostupan 18. novembra, od 17:30, na naslovnoj strani.

Arhiva događaja