Prijava

Niste otvorili lični nalog? Registrujte ste. Zaboravili ste šifru?

Otvaranje naloga

Već imate nalog? Prijavite se.

Resetovanje zaboravljene šifre

„Osnove marketinga”

„Osnove marketingaU sredu, 16. novembra od 17:30 putem Live streama pratite predavanje Nevenke Popović Šević u okviru kursa „Osnove marketinga” i zavirite u tajne marketinga kao discipline i nauke. Saznajte zašto i kako marketinške aktivnosti usmeravaju tokove proizvoda i usluga ka potrošaču. Otkrićete kako marketing utiče na sve proizvodne i strateške aktivnosti unutar jedne kompanijei zbog čega marketinško odeljenje nosi ogromnu odgovoronost za uspeh cele kompanije. Oni koji upišu kompletan kurs Osnove marketinga otkriće i koji su trendovi u marketingu, saznaće više o razlikama između tradicionalnog i digitalnog marketinga i temeljno će se posvetiti veštinama koje obuhvata marketing miiks. 

Predavač Nevenka Poopović Šević poseduje preko 30 godina radnog iskustva u oblasti marketinga, primenjeno u sferi nevladinog sektora (koordinator za međunarodnu saradnju u Young Researchers of Serbia), privrede (vlasnica i osnivač konsultantsko-edukativne agencije Londis & direktor marketinga u kompaniji Original d.o.o).

Aktivna je u realnim privrednim projektima i obrazovanju dugi niz godina. Bazične studije iz ekonomije je završila na Beogradskom Univerzitetu. Magistrirala je na University of Newcastle u Australiji, gde je završila i specijalističke studije iz oblasti marketinga. Doktorirala je u istoj oblasti sa temom Etički aspekti u integrisanim marketinškim komunikacijama.

Svoje bogato međunarodno iskustvo je imala priliku da implementira u brojnim stručnim studijama iz oblasti marketinškog i prodajnog menadžmenta. Od 2008. godine je predavač na BusinessAcademy na Departmanu za marketing. Počevši od 2016. godine radi kao profesor strukovnih studija na Visokoj školi za informacione tehnologije – ITS u Beogradu, gde predaje predmete Marketing i internet marketing & Prodaja i menadžment prodaje. Na Fakultetu savremenih umetnosti je od 2019. godine angažovana na poziciji docenta u oblasti marketing menadžmenta u kulturi.

Napomena: stream će biti dostupan 16. novembra od 17:30, na naslovnoj strani

Arhiva događaja